REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FLAGRANT și PERCHEZIȚII la CERNAVODĂ, la indivizi care furau motorină!

FLAGRANT și PERCHEZIȚII la CERNAVODĂ, la indivizi care furau motorină!

Replica API 12 septembrie 2017 | 12:56 1184

Poliţiştii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut patru bărbaţi bănuiţi de contrabandă cu motorină. În urma unui flagrant şi a unei percheziţii la locuinţa unuia dintre ei, au fost confiscate peste 1.200 de litri de produs petrolier, o autoutilitară, o instalație artizanală şi bani. Este vorba despre Aurelian Toma, George Miertoiu, Mihai Spârcaci și Vlăduț Adelin Miertoiu

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, la data de 11 septembrie a.c., au depistat în flagrant delict patru bărbați, cu vârste între 20 și 45 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 1.100 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă, fiind vorba despre Aurelian Toma, George Miertoiu, Mihai Spârcaci și Vlăduț Adelin Miertoiu. În urma unei percheziţii la locuinţa unuia dintre ei (Vlăduț Adelin Miertoiu), au mai fost găsite 8 recipiente, cu 185 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pe care le deținea fără documente de proveniență. Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă. Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, o instalație confecționată artizanal, utilizată la încărcarea şi descărcarea motorinei din butoaie, bunuri în valoare de aproape 21.200 de lei, precum și 5.337 de lei. Cei patru bărbaţi au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanța. Pe 12 septembrie au fost prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce treaba are harurile reparate in km 5 cu motorina ta ,macar aia muncesc nu vad nimic aiure .....aaaaaaa ca nu umfla preturile ca la reprezentanta asta este cu totul altceva!
0
0
L a luat pe fraierul de pantera ca el e el lidero si cand colo liderii sunt miertoiu george si vladut care ii alimentau pe cei de la frontiera si TN , pe sorinel si daniel. Faceti verificari sa vedeti cum vladut baga bidoanele in 4x4 de la frontiera si alte masini personale . Nu le mai ajungea nimeni la nas in gara lu ghiula si vladut. Intrebati l pe vladut cine l a crescut, tot un sef de post de la gara care tot asa ii dadea bidonase pana s a inpuscat in cap. Mai intrebati l pe george si vladut de lemnele pe care le are in curte ale cui sunt, nu cumva a lu domnu gicanu de la frontiera????
1
0
Sa il ia pe ghiula si sa il duca pe mare intr-o barca de carton si sa il lase acolo ca asa merita
5
0
Suntem prea buni
0
1
Acestia sunt o parte din cei care l-au sustinut pe actualul primar.Mare greseala, ca acum nu i-a mai putut acoperi.La Cernavoda se fura demult motorina cu voia celor care trebuiau sa- i pazeasca.
1
0
NUMAI LA DOCTORI SA DEA BANII, TOTI CEI sau CELE CARE UMBLA CU FURTISAGURI SAU SPAGI !!!
3
1
in constanta , sunt garaje mai ales in cartierele cu case, unde smecherii vin sa isi repare harburile luate pe 1000 de euro din germania, care nu sunt controlate de nimeni, pentru ca lucreaza fara nici o firma si sunt pline cu bidoane de motorina. Ei sunt cunoscuti de politisti pentru ca nu o data i-am vazut venind pe aici!!!???...
5
3
Din mangalia..are droguri cine mai doreste si cine mai pofteste de risc si de mare risc..va ofera si motorina...
1
0
Un fleac. M-au prins
5
2
Vreti sa spuneti ca sunt doar patru vanzatori de motorina in tot orasul Cernavoda ?.Lista este mult mai bogata printre care Bobes Sorin,Calin Relu,Zaharia Liviu sub acoperirea d-lui agent pr. Murat Viorel pe ruta de transport Ecluza Cernavoda-Saligny-Cernavoda.
14
1
sa vezi trafik la greu cu tigari in barje de la ukraine si serbia fast bacsuri la greuuceanu
8
1
este de culoare alba nu verde rosie mov etc neaccizata ,au uitato de mult in masina si se plimba cu ea
11
0
ce e la ecluza?
5
2
Si..... nu sunt nici singurii. Sunt in legatura cu cei ce lucreaza la ecluza.
7
3
Nu este prima si nici ultima oara cand sunt arestati.peste o saptamana sunt liberi
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218