REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Flick este cel mai romantic bărbat din showbiz. Ce surpriză a primit Denisa Filcea de Mărțișor

Flick este cel mai romantic bărbat din showbiz. Ce surpriză a primit Denisa Filcea de Mărțișor

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1926

Fără doar și poate, cel mai romantic bărbat din showbiz este Flick, iar asta nu o spunem noi, ci gesturile sale vorbesc de la sine. Ce surpriză de proporții i-a făcut acesta Denisei Filcea, de Mărțișor, la început de primăvară.

Flick este fără doar și poate cel mai romantic bărbat din showbiz, iar gesturile pe care le face de fiecare dată față de soția sa spuna asta cel mai bine despre el.

Denisa Filcea este cea mai norocoasă femeie, pentru că soțul său încearcă să o surprindă cât de des poate, fără o ocazie specială. Astăzi, însă, pentru că este prima zi de primăvară, Flick a decis că este cu atât mai mult momentul să o surprindă pe femeia care i-a devenit soție.

Simpaticul prezentator de la Radio Zu a vrut să-și bucure soția într-un mod cât se poate de inedit, asta pentru că luna martie are o dublă semnificație pentru ei.

În primul rând, anul acesta este pentru prima dată când cei doi sărbătoresc Mărțișorul în calitate de cuplu, iar pe de altă parte, luna martie reprezintă și luna în care cei doi s-au cunoscut și au vorbit pentru prima dată.

Reacția Denisei Filcea, în urma surprizei primită de la soțul său

Pentru a marca aceste momente așa cum se cuvine, Flick a decis să-și surprindă soția cum nu se poate mai frumos. Astfel, Denisa Filcea a fost întâmpinată încă de la prima oră cu un buchet superb de trandafiri albi, un mărțișor, iar piesa de rezistență a fost o poezie de dragoste, în care Flick și-a așternut în cuvinte sentimentele și iubirea pe care i le poartă soției sale.

''Ne-am întors în anotimpul

În care ne-am cunoscut

A trecut de-atuncea timpul

Însă tu nu mi-ai trecut

Mereu ai fost lângă mine

Și de-acum mereu te-aș vrea

Găsesc tot ce vreau în tine

Tu ești primăvara mea'', este poezia primită în dar de Denisa Filcea din partea soțului ei, Flick.

Gestul lui Flick nu a rămas fără răsplată, astfel că imediat după ce a citit versurile pline de dragoste, Denisa a decis să împărtășească și cu fanii ei surpriza romantică primită de la soț, chiar în prima zi de primăvară.

Denisa și Flick s-au căsătorit anul trecut, în luna august, în Grecia, iar la câteva luni distanță s-au cununat religios în România, la Oradea, acolo unde părinți spirituali le-au fost Daniel Buzdugan și frumoasa lui soție, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de doua zile numai de oparitul asta scrieti .Cine naiba e si ce a facut de a ajuns la gazeta?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102