REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florentin Ion vrea un loc călduţ, într-un fotoliu de odihnă

Florentin Ion vrea un loc călduţ, într-un fotoliu de odihnă

Replica API 26 iulie 2016 | 23:56 316

Se lasă rugat să vină la Primăria Constanţa

Se lasă rugat să vină la Primăria Constanţa

Florentin Ion

De mai bine o lună, de când Primăria Constanţa a rămas fără arhitect, după demisia Luizei Tănase, activitatea Direcţiilor de Construcţii şi Urbanism este blocată. Între timp, persoana care a fost solicitată să preia rolul de arhitect şef, prin transfer de la Inspectoratul în Construcţii, Florentin Ion, este în continuare „pe gânduri”. Potrivit unor surse, lui Florentin Ion i-ar conveni să rămână la Inspectoratul în Construcţii, fiindcă, ar crede el, acolo e puţină bătaie de cap în comparaţie cu Primăria Constanţa. Cu alte cuvinte, ar vrea un loc călduţ, într-un fotoliu confortabil.

Imediat după alegeri, primarul Decebal Făgădău a anunţat că va face schimbări drastice în organigrama instituţiei. Însă, toţi cei pe care, la jumătatea lunii trecute, îi anunţa ca fiind „puşi pe liber” de la conducerea departamentelor din cadrul primăriei, au intrat în concedii! Pe cei care nu i-a pus pe liber sunt şi persoane care au renunţat singure la funcţii, cum ar fi arhitectul şef al oraşului, Luiza Tănase. De atunci, activitatea Direcţiilor de Construcţii şi Urbanism e într-un oarecare... suspans. Există, desigur, şi nemulţumiţi.

„Sunt un investitor aflat la început de carieră, forţat de vremurile în care trăim, am semnat şi un antecontract cu un constructor, nici nu am început bine şi pierd bani!“, se plânge un constănţean, care susţine că aşteaptă să îi fie eliberate anumite documente de la Primăria Constanţa. „Replica” anunţa, în urmă cu ceva timp, că pe această funcţie este dorit un reprezentant al Inspectoratului Teritorial în Construcţii şi că se fac demersuri pentru aprobarea unei detaşări de la ITC la Primăria Constanţa,. Vizat de transfer este Florentin Ion, inspector şef adjunct al ITC. Numai că, până în prezent, situaţia nu a fost reglementată. „S-au făcut demersuri pentru găsirea unui arhitect şef. Nu ştiu în ce stadiu este acest demers“, a spus Ionela Halciuc, responsabil de departamentul Relaţii cu presa din cadrul Primăriei Constanţa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367