REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florentin Pandele și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Florentin Pandele și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Replica API 30 mai 2019 | 00:00 205

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

”Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România. Am așteptat-o pe Gabi, la 8 seara, în fața casei, în fața ușii, și i-am spus că merge la Victor și îl voi anunțat că voi candida la prezidențiale. Mi-a spus: ”Florin, te-ai gândit bine?”. Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare. M-a determinat starea în care se găsește familia mea. E inadmisibil să nu am siguranță, să îmi las familia când plec de acasă. Nu am bani să mă bat cu nimeni. Se spune că sunt putred de bogat. Am un grup de prieteni lângă mine. Bani de benzină oș avea. Ce să fac, să stau liniștit cu mâinile în sân să vină Gigel și Costel să mă terorizeze? Eu candidez ca să câștig, nu ca să mă aflu în treabă. Sunt convins că toate serviciile o să fie pe mine. Până am ajuns la dumneavoastră, au aflat câțiva prieteni. Mi-au spus că o să mi se facă dosare, că începe tsunami, că se declanșează jihadul. Știu ce mă așteaptă. Nașul meu, Gigi Becali, nu știa. Îmi pare rău, îi cer scuze lui Gabi, știu că o să aibă și mai multe probleme de acum. Mă arunc fără muniție, fără gloanțe, fără vestă anti-glonț, când se trage cu AG-ul. Voi căuta să strâng fonduri, voi face un program. Vor sta toate serviciile pe mine, să vadă de unde sunt bani, cine mă ajută. Decizia am luat-o astăzi. PSD nu o va pune pe Gabi candidat la prezidențiale. Ea nu dorește să candideze”, a spus Florentin Pandele, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cleptomanul asta mai lipsea sa fie presedinte !
1
0
Un taran prost
2
1
Finu lu Becali? Nici o sansa. Palaria e prea mare.
4
1
Bai cum le spune pandele, mai ca-mi da o lacrima. Pentru familia lui, cu banii de benzina, clar le-a spus din mintea lui. El, cocosul, sa fie mai prejos ca gabi? Hmm, ce s-a gandit el pe prispa casei, ia sa ma fac presedintele tarishoarei asteia! Pesemne ca a baut dupa becali. Mai mai, mai , e unii, care daca la ei in sat sunt buricul din .... cred ca pot ajungea Cotroceni. Pandele, nu confunda Sibiul cu Voluntariul. A zis bine Basescu, s-ar putea sa ai hemoroizi si tu sa nu sti. Ori nu o mai vezi de la gabi?
4
1
O PROPUNERE FOARTE BUNA PENTRU PANDELE CA PRESEDINTE AL ROMANIEI.
2
6
Ati inceput sa comentati de oftica Pandele este independent zdrentelor si il va executa pe hotul vostru KLASUGEL.Deja de azi noapte serviciile au inceput fabricarea de dosare ptr Pandele sa il opreasca de a candida.De data asta o sa sugeti pula cu Johannis.Hai Pandele romanii adevarati sunt cu romanul nu cu neamtul.Votam Pandele !!!
3
7
Sa nu iti apara si tie vreun cablu prin colon!
4
2
Asta nu e in stare sa conduca nici macar la el acasa daramite o tara!
6
1
e mai bun ca Neamtu,,il votam.
2
7
Bai tuvne crezi prosti cartierul facut de vile si blocuri lui fitu crezi ca lumea nu stiecsi ca toate firmele din vVoluntari care lucreaza cu primaria suntvale tale sivfamiliei tale luatiad familia in carbasan jegule cecesti cu moldiveanca ts cu tot care il suge pe dragnea
4
1
Mamaaaa, asta a avut o viziune, are din start cateva voturi ale unor babe bisericoase din satul pe care il pastoreste. Sa-l votam mama ca-i baiat bun de-al nostru.
10
1
astia au pierdut orice simt al masurii. Pandelica tata poate te ajuta braul de cacat din jurul gurii futu-te-n gat de hot ordinar !!!
12
1
S-a tampit, de cand cu sarma-n cur a nevesti-sii.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218