REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florian Bodog: Cred că legea salarizării unitare va rezolva problemele personalului din sistemul sanitar

Florian Bodog: Cred că legea salarizării unitare va rezolva problemele personalului din sistemul sanitar

Replica API 16 aprilie 2017 | 00:09 406

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat vineri seara, la TVR, că legea salarizării unitare va rezolva toate problemele privind veniturile personalului medical din sistemul sanitar.

"Absolut orice lege, indiferent dacă ea este bună sau mai puțin bună, indiferent dacă aduce beneficii sau constrângeri, este discutată și este bine că este discutată în spațiul public. Din punct de vedere al personalului medical, eu cred că va aduce un plus valoare datorită faptului că facem ce am promis în programul de guvernare, facem ceea ce am promis în campanie, și anume, încercăm să ținem medicii în România. Salarizarea prevăzută în programul de guvernare al PSD este o salarizare corectă pentru medici. (...) Legea salarizării unitare, eu cred din tot sufletul și sunt încrezător că va rezolva toate problemele din sistem", a afirmat demnitarul.

Potrivit acestuia, în urma aplicării legii respective vor fi salarii care se vor dubla sau chiar tripla. Florian Bodog a spus că salariile vor fi încasate mărite începând cu ianuarie 2018.

"Sunt foarte multe salarii care se dublează sau triplează. Începând cu ianuarie 2018 se vor încasa aceste salarii", a mai precizat ministrul.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vor mai fi medici incompetenti si lacomi, nici ghesefturi, nici nepasare fata de bolnavi, nici macar tigani cu sabia in urgenta
0
0
chiar asa,cum rezolva cazul asistentilor medicali cu facultate,privata desigur,este nevoie de aceste studii si atunci restul asistentilor cu post liceala numai sunt valabili ori nu sunt necesare si atunci asistentii cu aceste studii sunt fara folos,stiu ca-i vorba de o diferenta foarte mare la salariu
1
0
dar de unde scoateti banii astia asa multi? suprataxati populatia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218