REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Bădiţă, 'Personalitatea europeană a anului', cere ajutor

Florin Bădiţă, 'Personalitatea europeană a anului', cere ajutor

Replica API 16 august 2018 | 02:03 640

Florin Bădiță, cel care a primit titlul de ”Personalitatea europeană a anului”, își dorește să ajungă la summitul american Forbes Under 30, care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie în SUA. Pentru ca acest lucru să se întâmple, cere ajutor financiar.

”Da, știu că o să fiu înjurat”, scrie Florin Bădiță pe Facebook. ”Consider totuși că merită să încerc, decât să nu încerc și să renunț din prima. Sunt multe persoane relevante care o să fie la acel summit, iar dacă apuc să vorbesc cu doar o parte dintre ele, și apuc să iau câteva interviuri, poate ajută cu ceva”, a transmis acesta în mediul online.

"Acest eveniment Forbes îmi va permite să mă conectez cu oameni din activism, mass-media din SUA, care ar putea scrie despre situația din România", susține Florin Bădiță.

Crowdfunding

"Valoarea biletului Free Premium pe care l-am primit este de 4.950 $. Din păcate, nu voi putea să merg acolo, deoarece nu am bugetul pentru a merge în SUA pentru acest eveniment. Fiecare participant trebuie să-și asigure biletul de avion, cazare, costul transportului local. Prețurile se ridică la aproape 1200 $. De aceea am creat această pagină de crowdfunding. Să încerc să văd dacă vor exista persoane care ar fi dispuse să mă ajute să merg la Boston la sfârșitul lunii septembrie", a transmis acesta.

Crowdfunding reprezintă o modalitate prin care poţi atrage finanțare pentru o idee/proiect din partea comunității/prietenilor/necunoscuţilor, în general din partea celor care cred în tine / în ideea ta.

”Personalitatea europeană a anului"

Florin Bădiță fusese nominalizat la categoria ”Personalitatea europeană a anului" alături de actriţa Emma Watson, antreprenorul Xavier Niel, omul de afaceri miliardar Mohed Altrad, modelul Edie Campbell, astronomul Michaël Gillon, avocata Marcia Willis Stewart, activistul András Fekete-Gyor şi politiciana Barbara Nowacka. Câștigătorii au putut fi votați pe euronews.com până în data de 31 martie. Publicația l-a descris astfel pe Florin Bădiță: ”Românul Florin Bădiţă a fondat Corupţia ucide, un grup civic care luptă împotriva corupţiei, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupţie din România, cu daune totale de mai puţin de 45.000 de euro şi a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy".

sursa: DCNews

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
draga florinel dute dragule la metrou in chilotel poate poatre se indura cineva si te rezolva contracost. incet incest ban peste ban faci rost de suma necesara. tre sa depui efort dragule tre sa lucrezi cu spatele sa faci ceva.pin la urma de atiit esti bun gurita mica
3
0
cersesti ? cand mancai cacat credeai ca o sa te plateasca toata viata pt asta ? du - te mai macovita la munca , nu mai basi pe gura , gata , te-au citit toti . Esti ca secretarii de partid pe intreprindere , luau bani pt ca mancau cacat !
3
0
Sa ii dea cei care au comandat incendiul de la Colectiv. Poate i se face mila lui Klaus Werner de el si ii da ceva maruntis din chiriile incasate
4
0
Un cantec vesel sa cantam si pe Badita sa ne ...pisam!Ghinion!
7
0
Mai sint citeva locuri libere in fata la biserica Adormirea,pentru mina intinsa.
8
0
mars sa-ti platesti amenzile ! de ce noi , contribuabilii , tinem in spate trantori si excroci sorosisti ?
7
0
Na, ca acum ii convine sa fie asistat, altfel toti tinerii frumosi si tanari ii dispretuiesc pe amarati. Il loc sa-i dea bani astuia pentru ce e pana la urma un moft, mai bine ar fi ajutati niste copii care chiar au nevoie.
12
0
daca pleci numai in chiloti, cum a fost smecheria fara pantaloni in metro, poate as subscrie cu ceva bani ,mai ales ca americani vor fi foarte incantati cand te vor vedea!
11
1
Sa stea acasa......
10
1
aaaa... cum era aia? Muie baiete!
13
1
sa ti sea soros bani bai mucea vasmucea,vrei sa te duci sa mananci kaki be banii nostrii? fa liveuri ca malin bot si nu mai ai nevoie de deplasari ,asta daca tot vrri sa fi auzit...lasa plimbarile mai pleata n vant
12
2
Un jeg diversionist pentru prostii cu bale care pun botul
18
2
Acest tanar jeg e o scursura a sicietatiiDaca merge acolo o sa denigreze tara la greu
19
2
Un milog, nu a reusit sa-si puna bani deoparte pentru deplasare? Sa-i ceara lui Soros. Unde a fost la mitingul din 10 aug?
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218