REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Busuioc, despre fiul lui pe care l-a părăsit la o lună după ce s-a născut. „Mi-am lăsat familia și nu regret”

Florin Busuioc, despre fiul lui pe care l-a părăsit la o lună după ce s-a născut. „Mi-am lăsat familia și nu regret”

Replica API 16 august 2019 | 18:36 571

Florin Busuioc

Invitat în emisiunea Danei Săvuică, „E OK să fii vedetă?”, Florin Busuioc a vorbit sincer despre familia lui și despre băiatul pe care l-a părăsit pe vremea când acesta avea doar o lună.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”.

Florin Busuioc a vorbit și despre legătura pe care o are cu băiatul lui. „Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: „Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…”. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”. „El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat. Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp… El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început… „, a declarat Florin Busuioc, potrivit okmagazine.ro. În prezent, Florin Busuioc este căsătorit și are două fete.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vedeta estu ru baaaa agariciu ddracu!? ne eati bagat oe gat de prostTv de ani de zile sa voteze lumea sa vezi cum zboru cu 99% din voturu ..nici fitu nu te voteaza sa ramai la tv
1
0
Dai cu busuioc .. ptiu ptiu
2
1
ai si ajuns un al doilea Piersic sau Dinica...
4
0
Sper ca intr-o viata ulterioara sa cresti si tu fara tata sa vezi cum este prostu' dreak!
10
1
Corecta postarea "Bestia"! Mult adevar! Si-a parasit baiatul, copilul de o luna, aceasta canalie, aceasta bestie... CA SA CE ?!
13
2
Nu numai Andreea Balan e bestie caci nu si-a invitat tatal la nunta, acest Busuioc e bestie de 1000 ori. Si-a parasit copilul de o luna ca sa ce? Sa vina la Bucuresti sa joace la un teatru? Dupa care media l-a facut "vedeta", vedeta curului, l-a dat de exemplu, l-a ridicat in slavi, iar el e un monstru sufleteste, e insensibil, nepasator, un animal egoist fara sentimente fata de propriul copil. Si baiat. Aceste lepre ne sunt bagate pe gat de 29 ani, aceste lepre nu sunt modele. Si se mai intreaba de ce il bate Dzeu bagandu-l in spital de pe scena? Pai de asta: ti-ai parasit familia pt SCENA
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614