REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Busuioc, din nou pe scenă. Medicii care l-au salvat, printre spectatori

Florin Busuioc, din nou pe scenă. Medicii care l-au salvat, printre spectatori

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 434

Florin Busuioc, alături de cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Craiova, care l-a salvat după infarctul suferit în urmă cu șapte luni

Florin Busuioc s-a întors pe scenă marți, 11 iunie, chiar în orașul unde a privit moartea în ochi, în urmă cu șapte luni. Actorul a jucat în piesa ”Central park”, la Teatrul Marin Sorescu, iar printre spectatori s-au aflat și cadrele medicle care i-au salvat viața la începutul lunii noiembrie.

Florin Busuioc a urcat pe scena Teatrului Marin Sorescu din Craiova cu piesa ”Central Park”, marţi, 11 iunie. La finalul spectacolului, impresarul Gheorghe Vlad i-a spus lui Busuioc să le mulţumească celor care i-au salvat viaţa și care se aflau în sală. "Când l-am auzit pe impresar că în sală sunt toţi cei care au ajutat la salvarea mea, i-am zis «aoleu, nu se poate» şi chiar mi-a venit să plâng. Aveam lacrimi în ochi când le-am mulţumit. M-am simţit foarte emoţionat, foarte emoţionat, nu emoţionat, foarte emoţionat. Şi am văzut şi în ochii lor emoţie, ceea ce m-a făcut să-mi dau seama că sunt totuşi destul de iubit, cumva. Asta s-a văzut şi atunci când am avut problema, toată lumea mi-a scris mesaje de încurajare. A fost magic, mă bucur că am putut să le mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut", a declarat actorul, transmite Adevarul.ro.

Florin Busuioc a stat faţă în faţă cu întreaga echipă de medici, asistenţi, infirmieri şi brancardieri care a intervenit pe data de 6 noiembrie 2018 când a suferit infarctul. Primii cărora le-a strâns mâna au fost medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, doctorii care au venit de acasă şi intrat în sala de operaţie ca să-i monteze un stent.

Lângă actor s-a aflat și Bogdan Talaşman, cel care a intervenit după ce Busuioc s-a prăbușit la pământ. "El este cel care mi-a rupt 5 coaste, dar bine a făcut. Acum mă simt minunat. Datorită vouă sunt acum aici. Vă mulţumesc din suflet", a spus Florin Busuioc.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca s-a intors pe scena, riscul de a se repeta infarctul este accentuat !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367