REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Călinescu a fost dat afară de la PRO TV!

Florin Călinescu a fost dat afară de la PRO TV!

Replica API 22 iulie 2019 | 13:30 337

Florin Călinescu a intrat în politică ieri și a devenit președintele Partidului Verde. Juratul de la Românii au talent a mai cochetat cu politică. Acesta a fost demis din funcțiile de jurat și prezentator din Pro TV. Politică Pro TV nu permite angajaților săi să fie membri de partid, scrie bzi.ro

S-a aflat de ce a fost dat afară Lucian Mândruță de la Pro TV. Adrian Sârbu l-a prins că înregistra știrile, deși scria “în direct”

Florin Călinescu, șef de partid

Formațiunea a fost condusă în trecut de un fost deputat PSD și s-a angrenat în USL, pe vremea în care PSD și PNL erau împreună împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu. Partidul înființat în anul 2005 a dat doi politicieni cunoscuți: Remus Cernea și Ovidiu Iane, cel din urmă devenind deputat social-democrat.

La alegerile prezidențiale din anul 2014, Partidul Verde, cotat cu mai puțîn de 1% în sondaje, l-a susținut pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis. Cel mai probabil asta l-a determinat și pe Călinescu să se alăture echipei Verzi, căci se cunosc afinitățile politice ale umoristului. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă acum, având în vedere că este politician cu acte în regulă, actorul va mai continuă sau nu să participe în emisiunile de la PRO TV

Verzii mizează pe prezența juratului de la Românii au talent

„Prin acest congres și prin alegerea că președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scenă politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocotate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând că salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a transmis liderul Verzilor din Suceava, Dan Acibotarita.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mare si rasuflat... fas.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614