REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Călinescu: actor

Florin Călinescu: actor

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:00 567

sursa foto EVZ

“Nostalgic după anii de rock şi repetenţie, livulică s-a pus cu bâta pa carte. I-a dat liber dobitocului de la educaţie să as-faulteze elita şcolii româneşti. Universitatea Bucureşti, Timişoara, Cluj. Ştiţi deja. Taie banii de aici, taie elita, taie viitorul, tradiţia, totul! Asta ca să deschidă iesle îmbelşugate unor boi devotaţi partidului. Livulică, Gaudeamus igitur, O să-ţi iei o ţeapă-n c*r!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumim membrilor nostri de partid care cu devodament actioneaza cu vorbe asupra oricarui intelectual al tarii. Liviu Dragnea va multumeste din inima pentru ca nu tolerati inteligenta unor oameni. La lupta ostenii mei prosti si inculti la lupta.... imediat va rasplatim cu un pui, un kg de zahar, un baton si evident cu o punga de plastic.
5
1
Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com
0
0
Bine ca ati scris Florin Calinescu: actor. Asta pentru ca e nimeni in drum, cine dracu se uita la ce spune asta... numai glumite cu tenta sexuala si priviri libidinoase adresate oricarei purtatoare de fusta sau decolteu...Un scarbos caruia ii curg balele dupa orice femeie...
3
5
Dupa comentarii se vede ca jigodiile din pesedeu inca mai au bani pentru lingai.
6
1
Bine nea florine te iubim jos pesede ciuma rosie
7
1
Asta e actor? Vai mama lui! Poate prieten cu actorii... Ce roluri mari a facut asta, in teatru sau film? Poate spune macar un titlu de referinta pentru cinematografia romaneasca? Aiurea! Iar ceea ce a facut pe la ProTv, cu Chestiunea zilei, nu poate fi numit pamflet. Era ceva gretos, absolut indigest... Acum vorbeste si el, sa nu adoarma...
3
9
Un pacalici mai mare ca asta nici ca am vazut,se trezeste vorbind ca proasta-n targ,pai tu mai mafiotule,faci aprl la constiinta,tu care ai beneficiat si ai excrocat de teai inbogatit numai din contracte cu statul,cu firmele ce le detii,tu nici nu stii ce esti,ori politician ori actor,dar cred ca cel mai bine ti se potriveste,excroc care a vrut sa faca politica dar nu a reusit.Amintitiva de canditatura lui la Pitesti,daca reusea ,ce bun erea psd-ul,dar asa a luat-o in bot,o hahalera de duzina.
4
10
Florin Calinescu este o constiinta a acestei tari , iar parerea lui exprima o pozitie corecta fata de intruziunea mizerabila , toxica si irationala a politicului in educatie . Rusine PSD-ALDE , rusine Dragnea et comp.
11
5
fomfaitul asta sa isi vada de treaba nu a fost bun de nimic un om nesuferit si incearca sa se faca cat mai antipatic fa 2 pasi mai in spate si ne scuteste de parerile tale.
7
14
Du te ma, d acllea ca...
2
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614