REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, mesaj la final de an pentru năvodăreni

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, mesaj la final de an pentru năvodăreni

Replica API 31 decembrie 2021 | 00:00 860

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a ținut să le transmită locuitorilor orașului pe care îl administrează un ultim mesaj pe anul 2021.

,,Dragii mei năvodăreni, Anul 2021, cu bune și cu rele, cu bucurii dar și cu greutăți, ne spune în curând bun rămas, iar gândurile noastre zboară spre un nou an pe care ni-l dorim mult mai reușit.

Știu că a trecut poate unul dintre cei mai grei ani, în care marea provocare a fost să rămânem uniți și solidari în fața unui virus care a îndoliat nenumărate familii. Gândurile noastre se îndreaptă acum spre cei care au suferit sau au pierdut pe cineva în lupta cu această pandemie. Nu sunteți singuri, suntem alături de voi!

Dar am credința că Noul An ne va găsi mai puternici și mai hotărâți ca oricând să reintrăm în normalitate. De aceea, vă doresc ca anul 2022 să vă găsească împreună cu cei dragi, să vă bucurați unii de alții, dar cu precauție și responsabilitate. Să fiți sănătoși și să aveți un An Nou prosper, cu multe reușite, dar mai ales un an în care să nu uităm să fim mai buni și mai toleranți cu cei din jurul nostru.

Pentru Năvodari, 2022 va fi un an cu adevărat important, în care vor demara lucrările pentru mari proiecte de investiții în modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. Vorbim, printre altele, despre:

- Proiectul privind îmbunătățirea mobilității urbane: asfaltarea și modernizarea străzilor: Rândunelelor, Albinelor, Constantei, Plopilor, Recoltei, Corbului, Nuferilor.

- Construirea noii Școli nr.3

- Modernizarea și lărgirea podului peste ecluză

- Finalizare și modernizare Casa de Cultură

- Modernizare centru civic Năvodari

- Lucrări de asfaltare Mamaia Sat.

Dar cel mai important, în noul an, este să fim în continuare aproape unii de alții, să ne păstrăm încrederea că împreună putem face din Năvodari un oraș mai bun, mai frumos și mai dezvoltat

La mulți ani, Năvodari! La mulți ani, dragi năvodăreni!”, spune Chelaru.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367