REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Chivulete, derapaj stupefiant la adresa lui Ion Crăciunescu: „O fosilă știrbă și urât mirositoare, asemenea lui Gheorghe Dincă”

Florin Chivulete, derapaj stupefiant la adresa lui Ion Crăciunescu: „O fosilă știrbă și urât mirositoare, asemenea lui Gheorghe Dincă”

Replica API 2 august 2019 | 00:00 557

Fostul arbitru Florin Chivulete, tatăl „centralului” Andrei Chivulete, a avut o serie de derapaje verbale la adresa lui Ion Crăciunescu, după ce fostul mare arbitru i-a criticat fiul, pe Andrei, pentru prestația din meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0.

„[...] Văzând pe ecranul televizorului cum personajul frustrat, ce se crede unic în istorie, calcă în picioare orice tentaivă a tinerilor de a se afirma în plan sportiv și profesional, mă încearcă sentimente de dispreț și greață!

Personajul ce a lins libidinos în vremuri ceaușiste mâna fiului dictatorului de la Scornicești se dă acum expert catodic în domeniu și calcă disperat în picioare de câțiva ani încoace orice tentativă de accedere a tinerilor cavaleri în perimetrul unde el, ani de-a rândul a viciat cu aroganță și dispreț spiritul corectitudinii și al bunului simț.

[...] Frustratul nu a reușit să-și ducă fiul acolo unde și-a dorit. Rănit ca o fiară muribundă, canalia cu lavalieră minte și instigă la revoltă, așa cum a făcut toată viața pentru a-și atinge scopurile meschine. Mă întreb cât îl vor mai ține pe scaunul rotativ din fața camerelor de luat vederi șefii săi, ce probabil se amuză copios la auzul limbajului său de lemn, sărac în cuvinte expresive din domeniul profesional.

[...] Informatorul securist ce a contribuit decisiv la cazarea foștilor săi colegi în celulele odioase din Jilava și Rahova a rămas acum doar o fosilă știrbă și urât mirositoare, asemeni lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal [...]”, a scris Florin Chivulete pe pagina sa de Facebook.

De unde a pornit totul

Scandalul a plecat după ce dinamoviștii au fost învinși în „Gruia” în urma penalty-ului acordat de Andrei Chivulete la duelul din careul „câinilor” dintre Ioan Filip și Mike Cestor, iar Billel Omrani a fructificat lovitura de la 11 metri, cu toată opoziția lui Riccardo Piscitelli.

Roș-albii, în special prin vocea lui Florin Prunea, au acuzat acordarea penalty-ului, cerând chiar ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj.

Ion Crăciunescu, 68 de ani, care a arbitrat și o finală de Champions League, a fost ferm, într-o declarație oferită în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Nu e penalty niciodată! Din câte am văzut, Cestor acuza o lovitură la cap, se ținea cu mâna de cap. A fost un ușor contact acolo, dar eu nu dădeam niciodată penalty! A fost o fază normală de joc.

Bine, acum sunt și câțiva arbitri care mie nu-mi trezesc încredere, cum ar fi Chivulete, Cătălin Popa și alții despre care te întrebi ce-or căuta în acest fenomen”, a declarat Crăciunescu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu l am mai urmarit pe Craciunescu in ultimii ani, dar mi a atras atentia in ultimile saptamani doua declaratii de ale lui. Atat Viitorul in meciul cu Dinamo cat si Craiova in meciul de ieri ar fi trebuit sa piarda la masa verde. Si ii parea rau ca nu s a intamplat, ca asa i regulamentul. Se vede clar ca i ofticat, complexat, poate si putin oligofren? Noi cred ca ne am uitat la meciuri sa vedem echipa nu ce se intampla in tribune, nu ne a interesat. Pe el piate l a interesat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614