REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 1504

Ministrul Finanţelor intoxică poporul si antreprenorii cu cu ordonanţe şi informaţii care conţin jumătăţi de adevăr! Amânarea ratelor este o soluţie nemaipomenită, teoretic, căci practic debitorii nu fac decât să se îndatoreze şi mai mult.

În loc să vină cu soluții reale de susținere a populației și a celor din linia întâi a luptei contra coronavirus, oficialul nostru, şi nu numai, face politică ieftină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu ca prostu nu am votat pnl ! poate avem si niste cutremure si inundatii sa poata sa isi reverse intreaga inteligenta asupra noastra.
0
0
trebuie sa-l intelegi totusi, ca acum un an altul a facut ce spui tu si acum e la puscarie deci omului ii e frica! in plus idiotii manipulati se bucura si acum de puscaria aluia!!!
0
0
Asta e o bomba atomica pt. ROM. Si totusi , e de neclintit. Cand n-or mai fi astia la guvernare , va fi prapad. Nu stiu cine poate mai redresa corabia in situatia unde au bagat-o galbenii. Nici mama PSD-ului n-o mai redreseaza. In 2012, era o situatie mult mai buna ca acum. Oricum , astia tb. sa plece, sant total neispraviti.
2
0
Da bule mule ceadaca.
0
0
muuieee pnl
4
0
Se fac controale psihiatrice pe bune la investirea in functii publice inalte?
3
0
Florinel actioneaza dupa capul altuia si mai betonat ca al lui. In loc sa-si ia ca sfatuitori,consilieri niste specialisti in domeniul lui,el se bazeaza pe ce i se porunceste de un prost si pe ce apuca sa gandeasca neuronul lui. Dar nu e nimic,e de la liberali,deci poate sa faca si caca pe romani,ca are sustinere din partea majoritatii votantilor! Luati de admirati,aveti ce meritati !De ce se plang unii?
7
2
Citu este un cretin sinistru. Tot ce a facut a facut impotriva tarii si populatiei romaniei. Ce au patit Ceausistii e nimic pe langa ce ar trebui sa pateasca jigodia asta nenorocita. A urlat ca avem pensii speciale prea mari. A facut ceva in privinta asta de cand e ministru? A fost in stare sa supere bancile si multinationalele? A fost in stare sa spuna stop plata utilitatilor macar pe perioada starii de urgenta ? A fost in stare sa amane plata ratelor la toata populatia si fara dobanda la dobanda ? A fost in stare sa faca altceva decat sa spuna ca e greu ce face? Sa te pupe rece ma-ta Citule!
8
2
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
10
1
Psihopatul asta si guvernul lui de prosti au atacat ieri la C.C.R. legea prin care se amanau platile facturilor la utilitati ! Astia sunt DUSMANII POPORULUI !
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614