REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Cîțu

Florin Cîțu

Replica API 19 februarie 2021 | 00:00 1449

Florin Cîțu s-a lovit de ceva sau o fi visat noaptea ceva frumos?!

A luat bani de la culte. Nu mult... doar 90%. Oau, cum?! Luăm bani și de la biserici? N-am fi crezut. Să sperăm că nu se supără Doamne-Doamne și-l iartă pentru greșeala comisă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fOARETE BINE ,Florin,Gigi si cu Ana mi-a placut...Va dau banana...
1
1
Spune-mi Limba, ce inseamna cand bate un clopot in dunga? Bate a mort domnule comisar. Aha! Vezi, uitasem
1
0
F bnn, toti preotii sunt burdusiti de bani,masini scumpe,case,terenuri- si chiar ar fi si mai bn daca iar verifica la totate bunurile dobandite nejustificat si nu in ultimul rand sa fie si biserica inpozitata,realizeaza venituri,nu au case de marcat,solicita sume mari pt. orice evenimet si chiar isi si arata nemultumirea fata de enoriasi in cazul in care nu primesc suma pe care o considera ei ca li s ar cuveni
4
0
Lupta impotriva crestinatatii se desfasoara inca de la rastignirea lui Iisus Hristos. Unii o fac pe fata,altii pe ocolite. Ce sa vezi,daca imperii,popoare,partide au picat,s-au facut praf si oameni puternici anticrestini au crapat inclusiv de ciuda,crestinismul a ramas viu. Crestinismul nu vrea raul nimanui,ori asta inseamna ca nu e folositor nici uneia din eventualele parti aflate in conflicte de orice natura. Da,guvernul actual este anticrestin,slujitor al maleficului chiar si din perspectiva nereligioasa.
3
3
Bravooo... Felicitari d-le premier! Bravo comentariu: ana ! Super! Te felicit.
9
3
Felicitari este primul care are curajul sa mai diminueze .Popii pot circula si cu Dacii sau pe biciclete sa duca o viata mai austera . Se intrec in marci de masini si vacante exotice iar biserici sunt super suficiente chier prea multe .Amin
11
2
sintem stat laic,hu bisericesc!popii care nu producnimic,ba mai isi trag si bani dinnunti,inmormintari,etc,au niste vike enorme in statiuni..vezi neptun,sau in orasemai iau si salarii imense,pentru ce? sa.i plateasca pupatorii de moaste,din banii lor! taie ba pensile speciale,mareste perioads de pensionare la toti gaborii si trintorii magistratura,faie salariile medicilor si asistoantelor,care nu fac nimic,mai sint si prosti!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218