REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Cîțu AMENINȚĂ: Ciolacu, Dragnea, Grindeanu și gașca veți plăti

Florin Cîțu AMENINȚĂ: Ciolacu, Dragnea, Grindeanu și gașca veți plăti

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 1162

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, îi amenință pe cei de la PSD că vor plăti cu toții pentru distrugerea economiei naționale. Cîțu arată că actualul Guvern trebuie să plătească pentru împrumuturi făcute de PSD în anul 2017, într-o perioadă de creștere economică.

”Marcel Ciolacu, veți plăti TOȚI pentru distrugerea economiei!

PSD a distrus economia României.

În 2020 trebuie să plătim aproape 50 de MILIARDE lei datorii făcute de PSD în perioada când economia globala avea creștere economică.

Ca să fie clar, aproximativ 50 de MILIARDE LEI doar în 2020.

Peste câteva zile trebuie să plătim aproape 10 miliarde lei pentru un împrumut făcut de Dragnea și Ciolacu în august 2017. Nu era nicio criza economică. Din contră. Economia globală o ducea foarte bine. În loc să reducă cheltuielile PSD, total IRESPONSABIL, a crescut deficitul bugetar și împrumuturile.

Daca PSD nu ar fi cheltuit acești bani pentru partid și nu ar fi crescut deficitul acum puteam să-i folosim pentru sănătate. Un guvern responsabil ar fi avut surplus la buget în perioada de creștere economică.

Da, Dragnea, Ciolacu, Grindeanu și gașca lor, pe lângă OUG 13 au transferat bani de la buget în buzunarele proprii.

Până și Grecia a ajuns la surplus bugetar în perioada de creștere economică din ultimii ani.

Este îngrozitor cum și-au bătut joc de România.

Din puntcul meu de vedere, așa arată o strategie premeditată de distrugere a economiei naționale și pentru asta vor raspunde toți.”, scrie Florin Cîțu, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puie matu!!!
1
0
in loc de inchisoare pe viata acesti ctiminali care au pus stapanire pe tara cu ajutorul mai multor criminali, gen dorneanu- isi cauta culcusuri prospere- puscaria nu este pentru voi, criminalilor? Sa speram ca se va revizui constitutia si voi- gasca de hoti si borfasi- veti ajunge dupa gratii- pe viata, iar apoi sa ardeti in flacarile iadului iat tipetele copiilor morti prin deciziile voastre, spre imbuibarea voastra sa nu va dea pace
5
8
Cred ca mai sunt locuri langa Dragnea pt acesti iresponsabili din PSD
5
8
Au dat pensii speciale si indemnizatii de-a moaca unor trantori, cu multa larghete. Sa raspunda pentru ele acum.
6
6
ca sa spui asta trebuie sa vii cu argumente, spre ghinionul lui catu suntem unii care stim sa verificam pe google cat te-ai imprumutat tu si cat s-a imprumutat dragnea si mai stim ca tu si guvernul tau nu ati dat nimic, pentru ca spuneati ca psd ul se imprumta sa dea pensii marite si salarii deci unde sunt banii imprumutati de tine catule???
14
7
Plange p--da!
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367