REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Cîțu, atac dezlănțuit: 'Dragnea trece pe Rudotel. Olguța nu mai are nevoie, e pe tratament de câteva luni de zileț'. Care este motivul

Florin Cîțu, atac dezlănțuit: 'Dragnea trece pe Rudotel. Olguța nu mai are nevoie, e pe tratament de câteva luni de zileț'. Care este motivul

Replica API 6 februarie 2018 | 00:31 410

Vicepreședintele PNL, Florin Cîțu, afirmă într-o postare pe Facebook că începând din luna februarie sute de români vor încasa salarii mai mici. Mai mult, liderul PNL avertizează că vor urma și reduceri de personal în administrația publică, locală și centrală.

„Dragnea trece pe Rudotel.

De cateva zile vad un iures la adresa mea…

A fost declansat de anuntul meu despre “criza romaneasca” si imprumutul pe care Romania nu poate sa-l evite.

Bomba vine insa acum, in februarie. Sute mii de romani se vor uita in buzunare si vor vedea ca din 2018 PSD le-a furat din salariu.

Pentru sceptici, aveti aici declaratiile mele publice de anul trecut.

Urmeaza un adevarat asalt asupra farmaciilor. PSD-isti se vor imbulzii sa cumpere Rudotel pentru Dragnea. Olguta nu are nevoie, e pe tratament de cateva luni de zile.

Marea minciuna e pe cale sa fie inteleasa de toti romanii, chiar si de cei care au votat PSD.

Si nu este tot. Urmeaza reduceri de personal in administratia publica, locala si centrala, cam 20%!

Sunt sigur ca in aceasta perioada Liviu isi aranjeaza o vizita in Coreea de Nord, singura tara care il mai primeste. Asa ne va putea explica cum el nu stia nimic despre disponibilizari si taieri de salarii, fiind plecat din tara.

Liviule, fii barbat si recunoaste adevarul. Ai mintit romanii. Ai taiat salariile. Urmeaza sa-i dai afara.”, scrie Cîțu, pe Facebook.

Sursa: știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care naiba 50% din votanti? Vorbesti din amintiri sau ce? Prostia se plateste, din pacate o platesc si cei care nu au votat ciuma rosie alias PSD !!
3
1
are dreptate Dane si parerea mia este sa te mai tunzi si tu putin sa te speli sa arati si tu a barbat si cu politic esti hent retragete acum cit faci gafe
1
1
ma-ta e tampita , a ratat avortul , pui de filipinez . Mai muistule , cum mortii ma-tii jignesti 50% din votanti ?
2
2
in afara de un nr. mic de oameni de afaceri care stiu ce inseamna dreapta restu sunteti nisti cretini care ii trageti cu jigniri la la cei care voteaza cu stanga dupa cum urlati acuma asa o sa dispareti cat de curand.
3
1
Nu,aici nu aveti dreptate,tampitii care au votat psd nu se vor trezi niciodata,sunt total irecuperabili.Iar Olguta este inofensiva la Rudotel.In schimb cu diminuarea salariilor ati avut perfecta dreptate,dar cine sa auda?Vorba lui Tutea: Am facut atatia ani de temnita grea pt un popor de idioti!
3
3
Casanova, oameni ar trebui judecati dupa ce fac , nu dupa cum arata... Drogatul di porcul aratau mai bine?
2
3
Ptiu, drace! N-am vazut creatura mai urata. Doamne pazeste! Tineti-va copiii departe...
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218