REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Cîțu, chemat insistent să dea explicații în Parlament

Florin Cîțu, chemat insistent să dea explicații în Parlament

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 984

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, este invitat luni, pentru a treia oară, la audieri, de către Comisiile economică şi de buget din Senat, informează agerpres.ro.

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, a solicitat Biroului permanent al Senatului să-l informeze pe premierul Ludovic Orban că ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, şi preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), Cristian Valeriu Păun, au lipsit de la şedinţele comisiilor de specialitate ale Senatului, unde au fost invitaţi.

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat că va lua legătura telefonic cu ministrul Finanţelor Publice, pentru a stabili o dată la care să fie audiat în Comisiile de specialitate ale Camerei superioare a Parlamentului, anunţând că în caz contrar se va adresa printr-o scrisoare premierului Ludovic Orban.

"Am atras atenţia reprezentantului Guvernului prezent la discuţiile din Biroul permanent, domnul secretar Săpunaru, să-l informeze pe premierul Orban. Voi lua şi eu legătura cu ministrul de Finanţe, în aşa fel, prin dialog cu preşedintele Comisiei, să stabilească o dată la care poate fi audiat. (...) Dacă acest lucru nu va fi posibil, o să facem o scrisoare premierului Orban pentru a găsi, totuşi, formule de cooperare, în aşa fel încât, atunci când o comisie spune că cineva trebuie să fie prezent, să fie prezent", a afirmat Cazanciuc, pe 22 iunie, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba au pensiile cu faptul ca a ajuns un ministru sa refuze interpelarile parlamentului? Oriunde in tarile civilizate ministrii sunt obligati sa raspunda la interpelari asa este normal pt ca este raportul corect dintre cei alesi si cei numiti. Dar la noi, pt ca avem o multime de dobitoci votanti, de genul astora de mai jos, orice incompetent cu ifose ajuns ministru face ce vrea fara sa respecte regulile
0
3
Vin acum,stati sa ma descalt!Teodorovici la sfaturile lui Dragnea si Valcov au indatorat tara pana peste cap si nu i-a mai chemat nimeni sa dea vreo explicatie!Catule iesi si spune ce ai gasit ,daca nu,inseamna ca te au astia cu ceva la mana si te tin in joc de glezne!
5
1
Moare parlamentul e grija bugetului tarii. Parlamentule, ai scos legi prin care profitorii beneficiaza de pensii nesimtite de salarii uriase, e pensionare anticitata. Nu crezi ca ati exagerat ? Cand aveti de gand sa revenim la normal ?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614