REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Cîțu: Ciolacu să-și ceară scuze românilor! Majoritatea PSD-iștilor ar fi fost la pușcărie

Florin Cîțu: Ciolacu să-și ceară scuze românilor! Majoritatea PSD-iștilor ar fi fost la pușcărie

Replica API 6 iulie 2020 | 14:39 1344

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, arată că datele oficiale oferite de Institutul Național de Statistică confirmă măsurile luate de Guvern, tocmai de aceea îi solicită lui Marcel Ciolacu și celor din PSD să își ceară scuze românilor.

Datele oficiale CONFIRMĂ : masurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI romanii.

INS:

:"În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât că serie brută cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%."

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie.

Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate.

Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public romanilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie.

Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate si sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Cioalacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgență.”, scrie Florin Cîțu, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar daca isi cere scuze Ciolacu si restul PSD-ilor mari nu mai au nici o credibilitate. PSD-ul sa -i dea afara pe aia vechi sa aduca oameni noi tineri in partid atunci vor deveni iar credibili.
0
0
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
0
3
.... tu si toata gashca de P.N.L.-isti borfasi si tradatori de tara veti ajunge ib pushcarie ! Poporul roman nu este un popor de culegatori de sparanghel la stapana-ta Merkel ! Asta sa tii minte , drogatule !
3
3
Da are dreptate. Majoritatea psdistilor arvtrebui sa fie la puscarie ...in vizita la penelisti.
3
1
Usurel Strutinskilor fmm de comunisti comentaci
4
2
Maidanezul asta o sa fuga in Noua Zeelanda cand o sa fie cautat de dna
5
6
Primul la inchisoare ar tb. sa intri tu, drogatule. Ai furat 50 ha padure cu tot neamul, dar mai ales pt. indatorarea poporului si a tarii in mod voit. Plus alte nenorociri , borfasule mincinos.
9
10
Ei,nu chiar toti ,dar norocul si l-au facut singuri inventand pensiile speciale si salariile nesimtite !
12
1
Sugi puli la greu
10
7
Sa anuleze pensiile speciale.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614