REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Florin Cîţu: Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare

Florin Cîţu: Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare

Replica API 25 septembrie 2021 | 00:00 779

Noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, premierul Florin Cîţu, a declarat, sâmbătă, că Ludovic Orban are un rol important în PNL, menţionând că liberalii contează pe experienţa lui Orban în perioada următoare, în negocieri şi în ce este important de făcut.

"Eu am spus că nu la mine trebuie să vină (Ludovic Orban - n.r.) cu demisia, ci în Parlamentul României. Nu are legătură cu Guvernul. Vom sta de vorbă. Şi mâine suntem aici. Are un rol foarte important. Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional. Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare şi pe negocieri şi pe ce este important. Are un rol foarte important în PNL", a afirmat Cîţu, la Digi 24, citează Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că Orban a anunţat ruperea parteneriatului cu preşedintele Klaus Iohannis, Cîţu a răspuns: "Aici nu ştiu. Eu am spus foarte clar că PNL are un parteneriat foarte puternic cu Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată".

"PNL are parteneriat puternic cu Klaus Iohannis. În primul rând, înseamnă garanţia că liberalii vor rămâne la guvernare până în 2024", a adăugat Florin Cîţu.

El a mai spus, în legătură cu demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că deocamdată va fi un interimar.

"Deocamdată vom pune un interimar. Trebuie să ne uităm la majorităţi, preşedintele are nevoie de un număr de voturi", a precizat el.

Liderul PNL a menţionat că obiectivul său este ca partidul să câştige toate alegerile - europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

"O să câştigăm tot, o să fim cel mai mare partid din România, o să fim pe primul loc. Dacă nu vom câştiga înseamnă că nu mi-am făcut treaba şi voi lăsa locul altora", a afirmat preşedintele PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun, si atunci de ce i-ai vrut locul daca este mai bun decat tine?
0
0
pe faptul ca exista totusi un dumnezeu si mori in chinuri fgm de latura
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920