REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Florin Cîțu, detalii despre amânarea plății ratelor

Florin Cîțu, detalii despre amânarea plății ratelor

Replica API 25 martie 2020 | 12:14 2340

La scurt timp după ce s-a anunțat posibilitatea amânării ratelor la bănci, în spațiul public s-a discutat despre riscul ca la finalul perioadei, oamenii să fie nevoiți să plătească întreaga sumă într-o singură tranșă. Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a ținut să-i liniștească pe cetățeni și a anunțat că banii vor fi plătiți eșalonat.

”Nu trebuie să existe nicio îngrijoare din acest punct de vedere. La finalul perioadei de amânare, românii nu vor fi puși să plătească întreaga sumă pe toate lunile. De asemenea, diferența de dobândă se va plăti eșalonat, după ce va trece această perioadă. Întreaga procedură se va putea face online, prin telefon apoi va fi o reconfirmare prin email. Vom vedea cum se va face logistic, dar eu voi propune să fie cât mai simplu. Băncile din România au sisteme extrem de perfomante și se poate găsi o soluție simplă. ”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei de la privati au cel mai mult de suferit, pe cand cei de la buget inca o duc bine mersi. Stau frumos la ghiseu si pe tine te tine afara in frig. Le este frica sa nu se imbolnaveasca. De ce nu se iau masuri si pentru aparatul bugetar, macar o micsorare a salariilor, sa nu se mai acorde sporurii si alte beneficii. E stare de urgenta doar pentru aparatul privat? Primarii si-au facut salariile cat au vrut si acum se plang ca nu au buget pentru ajutorarea celor care au nevoie. Vad ca pensiile speciale inca sunt in picioare. Pensiile nesimtite, la fel. Pe medici ii obliga sa stea la munca.
9
0
Ratatule ce plmea mananci cacat?.
0
5
Sunteti tampiti, cum sa mai plateasca ratele sau leasingurile cand afacerile au fost inchise. Fortat, nimanui nu-i convine asa ceva, cine nu vrea sa-si ia salariul sau ce patron isi doreste sa pun lacatul pe usa, cand afacerea ii merge. Bine, mai putin bine, dar , decat deloc, mai bine sa functioneze. Acum, cu putinii bani ramasi trebuie sa avem grija de familie, pt plata alimentelor si medicamentelor.Nu duce-ti grija bancilor, casapit destul.Pot lua o pauza,oricum vor recupera."Plangaciosii"sunt fie bugetari,fie spargatori de seminte, adica nu fac nimic cu viata lor,ii racaie invidia! Idioti
14
1
Cine nu plateste ratele este comunist, este cu ciuma rosie! Pai nu sunteti, voi, de dreapta! Platiti ratele! Baniiiiiiiiiii, saracilor!
9
8
pe maidanezul asta nu l fugareste nimeni?
3
8
asta a vorbit ca sa spuna ceva dar fara noima
1
9
Degeaba schimbi banca. Toti sunt la fel! Ratele trebuiesc amanate pentru toate categoriile sociale. Normal ca cei care au bani, isi pot plati ratele in continuare dar ce te faci cu cei care au ramas fara munca? Le scoti la vanzare bunurile? Cine mai cumpara ceva in ziua de azi? Nimeni!
15
1
Lasati bancile libere, sa actioneze cum vor. Dupa criza lumea va trage concluzii. S ar putea ca unele sa dea falument pentru ca au pierdut clienti.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218