REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Cîțu: După Congres ne vom concentra eforturile către inamicul nostru extern – PSD

Florin Cîțu: După Congres ne vom concentra eforturile către inamicul nostru extern – PSD

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:04 913

Premierul Florin Cîţu a afirmat că după congresul din 25 septembrie, Partidul Naţional Liberal va fi un partid unit şi mai puternic care îşi va concentra eforturile în două direcţii, pentru dezvoltarea României şi către PSD.

Florin Cîţu

Florin Cîţu a declarat marţi, la Teleorman, că PNL va sta la guvernare să facă reforme, fiind singurul partid care poate realiza acest lucru.

“Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici. Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Eu cred foarte mult în România liberală, cred că este singura soluţie de a scoate acele zone din România care au rămas nedezvoltate şi să poţi să scoţi aceste zone nu înseamnă decât să investeşti. E ceea ce am făcut anul trecut, un pariu pe care l-am prezentat anul trecut şi am spus dacă investim, ieşim din criza asta foarte bine şi aşa a fost. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Peste tot în lume unde au fost făcute reforme şi au fost făcute investiţii au beneficiat toţi oamenii”, a transmis Florin Cîţu, scrie stiripesurse.ro.

El a precizat că PNL după congres va fi un partid mai puternic.

“După congres suntem un partid unit, mai puternic şi de atunci ne vom concentra toate eforturile în două direcţii, una, dezvoltarea României şi a doua, către inamicul nostru extern – PSD”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te foota in bot tot psd ul!
3
0
Pai va sunt de ajutor.
3
0
O sa te concentrezi sa ne soogi poola ca la alegeri o sa aveti maxim 5 procente
6
0
s au concentrat numai pe certuri si acapararea puterii, dudue totul in mintea lor!
6
1
Concentreaza ba boule fortele spre o guvernare corecta si spre binele tuturor , nu spre mata si spre tactu vita incaltata ce esti, cei doi fiind vinovati ca te-au nascut gunoiule.
5
1
adio pnl,adio guvernul meu
11
1
cred ca isi vor concentra atentia doar asupra celor 10 procente pe care le vor mai avea
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614