REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Florin Cîțu este propunerea lui Iohannis pentru premier

Florin Cîțu este propunerea lui Iohannis pentru premier

Replica API 26 februarie 2020 | 22:23 430

Florin Cîțu

Florin Cîțu este propunerea lui Klaus Iohannis pentru funcția de premier.

„Astăzi am decis să desemnez pe Vasile Florin Cîțu, actualul ministru al Finanțelor Publice, pentru funcția de premier”, a declarat președintele. Cîțu are termen de 10 zile să vină cu un program de guvernare și cu un cabinet.

De precizat că Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a fost destul de contestat, mai ales din zona PSD. Rămâne de văzut dacă va trece de votul Parlamentului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde naiba ii gaseste pe astia
1
0
Un prost asta este
1
0
Las' sa va foota sa va-ndoaie,Catu pica iar a II a oara il nominalizeaza pe Basescu!
1
3
Multa muie sasului care l-a propus pe drogat sa conduca tara asta. O tara de cretini in frunte cu bivolul de la cotroceni.
8
4
Aici era dupa ce trasese o liniuta?
9
3
catzelu e copia fidela a dancilei. Doua fete mai proaste chiar si decat firea... etalonul prostiei.
5
7
Fhurerul ne ia la misto, pt. tara e jucaria lui.Cum sa-l desemnezi pe un NEBUN , un drogat sa conduca tara. Pai sa ne aducem aminte de tampeniile graite de smintitul asta. Rom. are buget dublu, sant urmarit de spioni rusi, sanatatea si educatie nu sant prioritare pt. mine, imprumuta 10 miliarde lei in 3 luni, deja deficit pt. prima data in luna ianuarie. Sant multe , nu e spatiu. Oricum , neamtul scuipa romanii.
17
5
Era mai bun mistocarul de Teodorovici, care a dublat datoria externa a tarii sau analfabeta Dancila,slugile lui Dragnea? Sa fim seriosi,nu or fi pnlistii cei mai buni,dar macar au stavilizat indicatorii macroeconomici si-au dat un sut in cur cohortei de slugi psd.Pomanagii si inregimentatii psd plang acum dupa avantajele si manglele cu care erau obisnuiti si tinuti aproape de decidedenti.Pensiile suplimentare, salariile marite,in cele mai multe situatii, nejustificat,libere peste libere, orice, numai sa fie masa de votanta.Ce daca economia nu suporta toate astea, ei sa fie la ciolan.Ajunge !
5
24
CINE E BETIVUL ASTA MAI FRATE HALAL TARA DE CACAT
14
6
tare,bravo!
10
1
V-am spus eu ca o s-o numeasca pe crudu d ca sa cada guvernul, nici numirea asta nu e departe dar asta ati votat, asta aveti si asta se intampla cand te lasi manipulat si e doar inceputul!!!
12
5
din pacate nu e om e un vitel dictator nazist
13
5
A iesit shamanul de la cotroceni ca sa ne propuna premier pe ciufulici vopsit ca veorica. Parlamentari psd incepeti procedura de suspendare a shamanului de la cotroceni pt ca isi bate joc de votul romanilor si de guvernarea tarii.
15
5
Maimutoii astia se joaca de-a politica.
15
6
Iohannis - Orban - Citzu: comici vestiti! Dar cu tara ce facem? Sacrificam viata romanilor pentru satisfacerea orgoliului unui singur?om
16
6
hahahahahahah
12
3
Asa ne trebuie
17
5
CEL MAI PROST MINISTRU DE FINANTE ACUM PRIM MINISTRU.IN FOTOGRAFIA DE MAI SUS AVETI ULTIMA GAINA DIN PIATA GRIVITEI.CRED CA JOHANNIS ARE LOVITURI IN FREZA.LA CACAT GUVERNUL PSD SUNTETI ZERO BARAT RAD SI CAINII DE VOI.CIRCARIILOR !
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614