REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Florin Cîțu face anunțul care va aduce moțiunea de cenzură: creștem pensiile cu doar 10%

Florin Cîțu face anunțul care va aduce moțiunea de cenzură: creștem pensiile cu doar 10%

Replica API 2 iulie 2020 | 00:00 1276

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a explicat că s-au făcut analizele la Guvern, iar pensiile vor fi crescute cu 10%. Acest anunț pune scena politică pe jar, asta pentru că cei de la PSD au anunțat că vor depune moțiune de cenzură dacă Guvernul nu va crește pensiile cu 40%.

Florin Cîțu

„Aceasta o să fie o decizie politică, așa cum am luat decizia de a proroga și legea cu dublarea alocațiilor. Greu a fost să găsim fondurile și pentru a crește pensiile cu 10%. Este un efort bugetar care vine în contextul în care plătim și șomajul tehnic și trebuie să repornim o serie de investiții. Noi înțelegem că este nevoie de o creștere și pentru oamenii în vârstă și, mai mult decât atât, este și o datorie morală. Atât putem în acest moment - 10%.

Estimăm un deficit, în acest moment, un deficit de 6,9% din PIB. Am văzut cifrele pe luna iunie și arată foarte bine. Economia a răspuns perfect la măsurile pe care le-am luat. Revenirea aceea în V despre care v-am vorbit este încă valabil”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea, scrie stiripesurse.ro.

Întrebat despre faptul că cei de la PSD vor depune moțiune de cenzură dacă Guvernul nu va crește pensiile cu 40%, Cîțu a spus că aceștia sunt în stare să arunce țara în aer.

”Îi cred în stare să distrugă toată România pentru a câștiga câteva voturi. Nu mă mai miră nimic. Pentru a lua câteva voturi sunt în stare de orice, sunt în stare să arunce țara în aer.”, a mai spus Cîțu.

Florin Cîțu a mai precizat faptul că ”ar fi un dezastru pentru economia României”, dacă se va ajunge la o creștere a pensiilor cu 40%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate vreun ani--al din Camera sau Senat sa traiasca cu salariul minim pe econ din Ro? Pt ce suntem in UE daca la noi salarille nu cresc de 30ani? Conform sondajelor 90 la suta dintre tinerii absolventi de liceu vor sa plece din Ro. Si cei care acum sunt angajati pe salarii din care nu se poate trai vor acelasi lucru. Ce masuri luati in aceste situatii? Ce aveti de gand pana nu e prea tarziu, caci nu o sa mai mariti niciodata pensiile in viitorul f apropiat.
5
2
TU NAI PIC DE RESPECT PENTR PENSIONRI .ESTI UN NESIMTIT,
6
2
Catule nu fi prost, nu te face ca nu intelegi. PSD va mari pensiie cu 40 la suta dar va aplica si impozitarea pensiilor forte mari cu 85 la suta, deci, castiga cei cu pensiile mici si foarte mici, pierd cei cu pensiile mari si foarte mari. E greu sa intelegi tu Catule asa matematica ? Deci PSD va lua voturile cu aceeasi Marie cu alta palarie, dar le va lua Catule, si voi PNL veti lua lamaie, lamaie, lamaie cu MMM pe lamaie.
8
2
Mue pensionari cu pensii mari nu fac nimic cu banii doar baga ca spartii cu mancarea
5
6
Sa i maresti lu mata si lu tactu, papitoiule libidinos si isteric. Dna doarme ,nu se sesizeaza nimeni ca legea nu e respectata? Vine un moldovean si ne izoleaza in case, ne forteaza sa mergem mascati pe strada in timp ce ei fac spagi din aceste afaceri cu mssti. Dna ...cand va treziti???
7
3
MOARTEA TA VA AVEA LOC IN MAXIM 90 DE ZILE BAGABONTULE ZDREANTE FASCISTE
6
5
Frate....ce ai cu pensionarii?
9
2
Pensiile le mariti mereu, dar salariile, fmm. De ce nu e gata inca legea 525pe2019 cu grila de salarii pt cei cu studii superioare, javrelor? De ce nu iese de la Camera Deputatilor, de acolo unde a fost schilodita si unde s-au micsorat indicii? Toti deputatii trebuie schimbati definitiv din functii, ei au dat legi doar in favoarea patronilor. Sa va duceti sa va angahjeze patronii, pe sal min pe economie, firati ai draq sa fiti de ordinari. Mars la patronii care va dau ....ca sa dati asemenea legi.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369