REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Cîțu îi amenință pe mineri și anunță că NU va permite o nouă Mineriadă

Florin Cîțu îi amenință pe mineri și anunță că NU va permite o nouă Mineriadă

Replica API 22 februarie 2021 | 00:00 1321

Premierul Florin Cîțu nu se arată deloc impresionat de protestele minerilor din Valea Jiului și susține că în mandatul său de premier nu va permite să se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu Mineriadele din anii 90.

”Nu cred că soluția pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Salariile au fost plătite la timp, vom găsi soluții pentru următoarele trei luni.

În 2020, când au fost în șomaj tehnic peste un milion de oameni, salariile minerilor au fost plătite. Situația este una extrem de dificilă.

Țineți minte ceea ce s-a întâmplat în anii 90. Eu vreau să le spun românilor și bucureștenilor că nu voi permite, în mandatul meu de prim-ministru, să se întâmple ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Iliescu și al altor socialiști.”, a spus Florin Cîțu, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pirtu ,un maimutoi de cacat
1
2
si gasca au facut in pantaloni.
5
5
Acolo ati incercat sa pacaliti oamenii. Ca sa dai o lege sau ordonanta doar ca sa platesti salariile de drept restante inseamna ceva nasol. Frauda. E vorba de salarii si drepturi restante. De ce ordonanta? Inseamna ca voiati sa faceti ceva dubios acolo. Aici numai cred ca e PSD de vina.
3
8
Minerii sunt o parte neglijabila fata de numarul real al romanilor umiliti si care inca dorm pe coaie. Cei ce alcatuiesc guvernul sunt de fapt niste indivizi complet in afara nevoilor societatii romanesti,niste tipi care au ajuns acolo din naivitatea votantilor,nicidecum ca ar avea ei niste calitati pe masura functiilor importante. Ce nu permiti mai,tipule? Astia s-au obisnuit ca romanii tac si indura,ca suporta cu secolele tiranii si calaii . Nu stiu,poate ca asa va fi mereu,insa atunci sa renuntam la datul cu caramida in piept ca am fi o natie mandra un popor egal cu altele europene.
2
8
Daca minerii sau zozoaika ajung la conducere in Romania atunci pentru mine va fi doar Alah Akbar filiala Romania.
8
4
Dna muie dba
1
3
Ba cacatule, tu chiar crezi ca poti influienta miscarea unui pai in tara asta ? esti doar un maimutoi pus in geam.
8
13
guvern de porci ordinari si tradatori . Moarte tradatorilor
11
14
valea jiului este o CLOACA PESEDISTA, care este MANIPULATA de catre CIUMA ROSIE, ori de cate ori CIUMA pierde puterea sau controlul PROSTIMII ! 4 MILIARDE DE LEI au disparut in ultimile luni din valea jiului, sustrase de catre STAPANIREA PESEDISTA din zona !!! Este trimisa TAR.FA PESEDISTA SCROFOACA-sosoaca pentru a inflama spiritele in zona si a readuce CIUMA ROSIE la putere !!!
14
15
Daca ajung ei la Bucuresti atunci vom ajunge toti , gata nu se mai poate ...PNL , PSD ,USR , UDMR, AUR , etc. Toti cei care au guvernat in ultimii 30 de ani trebuie sa dea socoteala ,ne-am saturat !
11
14
daca vin minerii la Bucuresti. Ca odata cu ei vin oamenii din toata tara de data asta. CaCitu o sa fie maurat de acolo impreuna cu toti pnl plus usr. Presupun ca si lui kwj o sa i se umple chilotii de bocanci. Auzi la poponarul asta drogat ca nu o sa permita el ....bla bla bla...Pai cine o sa te intrebe pe tine ceva? Tu crezi ca poporul are nevoie de permisiunea ta? Ha ha ha! Parca vad cum o sa fugi ca o gaina fara cap direct in diaspora. Sa te ascunda prin strainatate toti sustinatorii tigani hoti pesti prostituate cersetori cartofori.
14
19
Tu ai vazut ma idiotule ca TOT ORASUL manifesta ne nemai minerii? Acolo sunt familii care nu au bani pentru ca guvernul nu le-a platit drepturile minerilor de luni de zile pentru ca nu a avut bugetul adoptat!! Nu are nici o traba cu mineriadele!
16
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367