REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Cîțu lansează o profeție NEAGRĂ pentru Guvern: 'Și-au făcut calcule prea optimiste'

Florin Cîțu lansează o profeție NEAGRĂ pentru Guvern: 'Și-au făcut calcule prea optimiste'

Replica API 21 februarie 2019 | 02:58 376

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, arată că Executivul și-a făcut calcule prea optimiste, iar în acest an o creștere economică de 5,5% este total nerealistă.

”În acest an bugetul este "fundamentat" pe o creștere economică de 5.5%. În contextul în care PSD+ALDE au introdus mai multe taxe și economia globală încetinește.

Dar și mai important. Economia României frânează.

În 2018 guvernul estima o crestere de 6.1%. Acum știm că economia a frânat și creșterea economică este 4%.

Taxele mai mari, cererea mai mica din exterior, dobânzi mai mari, prețuri mai mari și intervenții ale statului mai multe - toate arată o încetinire a economiei și în 2019.

Acestea sunt doar câteva argumente care arată că guvernul este din nou prea optimist în 2019 având în vedere contextul economic.”, arată Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ 1203 dupa limbaj tu esti coleg cu ministresa ABCIZA ,ce mai, magna cum laude de la Yale ,ma-ta si tac-tu s-au rupt spetindu-se la sapa sa te faca pe tine om ,dar ce a iesit ? Cum sa fii atat de redus in gandire si sa iei de buna ce spune acest chipurile economist ?Oare de ce a plecat de la universitatea din IOWA,Banca N Zeelande sau a fost concediat in 2011 de la ING Bank? Acum cu cine mai crezi ca se duce Romania de rapa?Oricum profetii ca inflatie 12%,deficit 6% ,nu mai au bani, bancile nu mai imprumuta guvernul ,colaps etc nu i-au iesit !Cainii latra, ursul trece!
6
3
cand nu ai un minim de cultura nu poti intelege explicatii si calcule ce rezulta din toate statisticele- deci pe ce te bazezi cand afirmi ceva ce nu ca nu stapanesti- dar te depaseste- nu este rusine ca atunci cand nu intelegi si nu ceri sprijin, sa te abtii. Daca acestia sunt sustinatorii ciumei rosii- tara se va duce de rapa cu voi cutot
4
4
Ce spune omu e adevarat cifrele nu mint defapt p.s.d se lauda ca a marit pensii salarii etc dar toata lumea vede ca au mai putini bani decat in 2013 decand ei conduc tara daca tiparesti bani nu o duce lumea mai bine sa cresteti puterea de cumparare daca puteti.
3
5
Urat individ! Urat tot PNL-ul!
6
4
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru un apartament! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
4
6
Lumea vrea bani ca e saraca si stiri de genul a ..crescut salariul, pensia etc. Psd Stie sa atinga coarda sensibila pt. cei care sunt creduli. Dar acum cred ca s-au convins si ei ce mariri intre ghilimele au facut: au dat cu o mana si au luat cu sapte maini inapoi. Invarteli de oltean hot!
5
7
PNL m-a convins! Nu-i voi vota niciodata! Mai bine votez cu UDMR!
9
4
Iar il scoateti pe asta la inaintare? Baba Vanga sau Carmen Hara sunt invidioase!
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367