REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Cîțu, mesaj clar pentru bugetari: Nu trimitem în șomaj tehnic! Nu vorbim despre tăieri de salarii

Florin Cîțu, mesaj clar pentru bugetari: Nu trimitem în șomaj tehnic! Nu vorbim despre tăieri de salarii

Replica API 1 aprilie 2020 | 18:31 1622

Florin Cîțu

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a ținut să transmită un mesaj clar către angajații din sectorul bugetar. Într-o declarație, Cîțu a precizat că nu se discută despre trimiterea bugetarilor în șomaj tehnic și nici despre tăieri salariale.

„Nu există alt obiectiv la această rectificare bugetară. Ne concentrăm pe alocarea de resurse pentru sănătate și al doilea obiectiv este de a asigura fondurile pentru șomaj tehnic.

Nu există niciun plan de tăieri ale veniturilor bugetarilor, în acest moment. Nu există niciun scenariu la Ministerul Finanțelor privind trimiterea angajaților din sectorul bugetar în șomaj tehnic.”, a spus Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Florin Cîțu a anunțat că este aproape gata rectificarea bugetară, iar prioritatea zero este alocarea de bani către domeniul sănătății.

„Luni va intra rectificarea bugetară în ședința de Guvern. Prioritatea noastră este legată de domeniul sănătății și aici vom aloca fonduri atât cât este nevoie. Pe de o parte vom aloca bani pentru achizițiile necesare, iar pe de altă parte vom alimenta fondul de rezervă al primului ministru, aceasta fiind o sursă financiară care ne asigură mai multă rapiditate”, a mai spus Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de ce nu sunt intrebati si functionarii ce isi doresc? In contextul actual cred sunt si functionari ce vor accepta somajul tehnic!
0
0
minti mizerie
0
0
Se vor taia,dar nu e momentul lor acum.Sau,se vor face restructurari tot la cei cu functii de executie, nicidecum la Inaltii functionari publici.Cei din urma trebuie sa manance pensii speciale sau cumul de pensie cu salariu.
2
0
nu acum, dupa aceea... mars ma javra si tunde-te
2
0
deocamdata
2
1
primariilor sunt acolitii sistemului politic ei dirijeaza in mare masura votantii !
2
1
Fmm de nasol.si noi din sistemul privat sa va aducem bani la buget dupa care iti luam fata de resapat in pula.fmm de virusat cu toti trantorii cu pensii speciale.
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367