REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Florin Cîțu pune TUNURILE pe alianță: 'PSD+ALDE au distrus sectorul Industrie, după ce au falsificat bugetul și rectificarea bugetară'

Florin Cîțu pune TUNURILE pe alianță: 'PSD+ALDE au distrus sectorul Industrie, după ce au falsificat bugetul și rectificarea bugetară'

Replica API 19 august 2019 | 03:04 512

Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a acuzat coaliția PSD-ALDE că a distrus sectorul industrie, iar datele INS de trei luni încoace arată o scădere a producției industriale. Liberalul a precizat că aceasta e dovada furtului PSD-ALDE, însă vor răspunde toți pentru aceste acțiuni, conform Mediafax.

„PSD+ALDE au distrus sectorul Industrie! INS a publicat trei luni la rând de scădere a producției industriale. Coaliția PSD+ALDE a furat banii destintati investițiilor și i-a băgat în propriile buzunare. După aceea a falsificat bugetul și rectificarea bugetară pentru a ascunde o parte din dezastru. Doar o parte pentru că tot a rămas o gaură de 10.4 miliarde lei”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Liderul senatorilor PNL a reamintit despre efectele OUG 114, supracciza la combustibil, suprataxarea contractelor part-time, taxa pe stâlp și TVA defalcat care se adaugă la „furtul PSD+ALDE”.

„La furtul PSD+ALDE se adaugă efectele OUG 114, supraaccizei la combustibil, supratraxarea contractelor part-time, taxa pe stâlp II, TVA defalcat, etc, etc etc. Acesta este rezultatul guvernării PSD+ALDE și nu mai poate fi ascuns de INS. Să fie clar. Aceasta este dovadă furtului PSD+ALDE. Avem și dovada că au fasificat datele oficiale”, a completat senatorul PNL.

Liberalul a avertizat că vor răspunde toți pentru că „au îngropat industria”.

„Răspund toți. Tot guvernul, secretarii de stat, președinte Curtea de Conturi, conducere CNSP și toți cei care au girat falsificarea datelor pentru a susține jaful PSD+ALDE. Toți cei care au închis ochii în schimbul unei sinecuri deși rolul lor era să-i protejeze pe români de furtul PSD+ALDE din banul public. Au îngropat industria dar vor plăti pentru asta”, a conchis Cîțu.

Faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, producţia industrială a scăzut în iunie atât ca serie brută, cât și ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 6,6%, respectiv cu 4,1%, informează INS.

În luna iunie 2019, producţia industrială a scăzut faţă de luna precedentă cu 7,0% ca serie brută şi cu 1,0% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
catu un gunoi politic
0
2
cind s-a votat in parlament bugetul tu unde erai om fara valoare
2
2
Tariceanu vrea presedinte sa scape de puscarie...ALDE este un partidulet care nu are istorie si nici viitor. Va fi desfiintat in curand cu ceata lor de adunaturi eliminate din alte partide.
5
0
Votati fratilor usr si pnl sa vedeti ce muie o sa va luati. Muie psd se va transforma in muie de la usr pnl. Guvernele boc basescu au dat muie romanilor. Dar romanilor le a placut, deci mult succes. Sau succesuri, cum ar spune toanta de eba.
6
7
Scaderea productiei industriale mai multe trimestre la rand arata recesiune. Recesiunea economica este inceputa de anul trecut dar nu este recunoscuta oficial. Intrebarea care se pune este: se transforma recesiunea in criza economica sau nu?
7
3
TU DISTRUGI ROMANIA CU MINCIUNILE PE CARE LE ARUNCI DIN GURA IN FIECARE ZI , PARAZITULE ! ! !
8
6
Doar pe tigani ii mai prostiti. Si fituica asta, si Teffegaful sunt ale psd. Asa ca cei care dau mesaje 8.20, 8.39,8.59 sunt psdistii lor care zilnic scriu mesaje ca va fi la fel cu USR si Pnl ei fiind cei mai mari clarvazatori de pe pamant, asa ca noi sa votam tot cu psd. Fivar mama voastra a draq de securisti dementi, inca nu va ajunge cat ati furat, inca credeti ca mai exista retardati care sa mai voteze tot partidul vostru? Sunteti bolnavi psihici si nu ar trebui sa vi se permita sa dati mesaje. Nebunii care nu pot discerne realitatea de imaginatie stau in spitale specializate.
5
5
Pe ei d-le Catu ! Aratati prostimii cat de hoti sunt psd-alde-udmr. Nu-i lasati sa-si bata joc de tara. Mu1e psd!
8
8
Catu mancator de cacacat al PNLeului,,numai javre.
7
8
Va schimba din temelie politica in Romania USR . Sper ca romani se vor mobila la alegerile viitoare si vom alege presedinte si parlamentari din randul acestui partid . Pana acum PSD-isti si PNL-isti nu au demonstrat ca ne doresc binele nostru . Cand au fost la putere , sa vazut cum au avut grija de buzunarele lor . Acum este mai rau ca niciodata . Pe langa faptu ca se fura in draci , suntem condusi si de cei mai prosti oameni politici pe care a putut sa ii emane acest partid de ciumati . TREZIREA ROAMANI , ALTFEL NIMENI NU NE MAI SCAPA DE LEPRELE ASTEA .
8
6
asta este ca in bancul cu vanatorul si ursul ori este prost ,ori ii place sa suga plwa ,partea a doua i se potriveste mai bine Bai Catu vezi ca USR -ul face program de guvernare cu cine ? Cu Gotu cu Caramitru si Nasui, gata ne-am dat pe spate, tu mai lipsesti de acolo !Wowwww!Cu voi la guvernare nu o sa gasiti nici cine sa mai stinga lumina in Romania, la plecare !
6
6
daca asta ajunge ministru de finanate si se pare ca va ajunge pentru ca frierii vor vota PNL-ul, s-a vazut la alegeri, vom da de dracu!!! Poate mint aia de la PSD dar cei de la organismele internationale nu mint si il contrazic pe asta! Austeritatea boc basescu afost jucarie pe langa ce ne asteapta cu asta!!!
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367