REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Florin Gheorghe a "pompat" 10 mii de euro la partid, să iasă consilier

Florin Gheorghe a "pompat" 10 mii de euro la partid, să iasă consilier

Replica API 13 septembrie 2011 | 00:00 107

Investiţie apărată de o avocată cu datorii la taxe şi impozite

Investiţie apărată de o avocată cu datorii la taxe şi impozite

PDL Constanţa nu are mari şanse să se impună, în momentul de faţă, în Consiliul Local Municipal. Are consilieri pe care susţine că i-a exclus, însă nu există şi decizii definitive ale instanţelor care să oblige pe cineva să-i trimită acasă pe aleşi locali precum Dănuţ Moisoiu, Florin Gheorghe, Mădălina Popa, pentru ca apoi PDL să desemneze următorii pe listă.

Chiar dacă ar exista vreo hotărâre de instanţă, sigur că PDL s-ar afla atunci la mâna majorităţii din consiliu. Treabă complicată, nu glumă, iar în asemenea condiţii şi PDL pare resemnat: "De doi ani ştiu că e un proces, dar nu au fost la termene părţile, nici avocatul PDL-ului, Adrian Gheorghiţă, nici avocata mea, Felicia Ovanesian", a declarat consilierul municipal Florin Gheorghe. Reamintim că el a fost declarat ca exclus din partid, în 2008, din cauza "cooperării cu PSD". În condiţiile existenţei unui proces, Gheorghe susţine că este, în continuare, membru PDL. Şi are şi motive să se ţină bine de funcţia de consilier. Avocata lui - facem o paranteză şi comentăm că este aceiaşi despre care săptămânalul "Atitudinea" scria că este dată în judecată de SPIT pentru neachitarea taxelor şi impozitelor locale - apără o investiţie de 10 mii de euro. Florin Gheorghe confirmă, astfel, mercurialul descris şi de un alt pedelist "exmatriculat" din PDL, Mihai Bobe, şi anume că: "Am contribuit în campanie cu 10 mii de euro. Atât se dădea pentru consilier". Gheorghe a mai precizat că are acasă chitanţa de la partid prin care îşi poate dovedi contribuţia, însă a refuzat să ne-o pună la dispoziţie, motivul fiind acela că speră să reintre în graţiile conducerii PDL Constanţa şi să mai prindă, şi din 2012, un post. De altfel, nu ar fi o mare mirare, mai cu seamă că Florin Gheorghe nu are mai multe păcate ca alţii, care sunt bine-mersi, nederanjaţi, în PDL.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614