REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Florin Gheorghe: „La Constanţa cât o fi plătit Klaus?”. Ce-i răspund liberalii!

Florin Gheorghe: „La Constanţa cât o fi plătit Klaus?”. Ce-i răspund liberalii!

Replica API 10 noiembrie 2014 | 01:12 274

Se umflă-n pene

Se umflă-n pene

Eterna dezbatere privind participarea protestatarilor contra cost la diverse manifestaţii nu putea lipsi nici în cazul ultimelor evenimente. În cursul zilelor de sâmbătă şi duminică, mai multe proteste împotriva lui Victor Ponta s-au desfăşurat în câteva oraşe din România, precum Timişoara, Constanţa, Oradea, Sibiu sau Cluj. Deşi, mobilizarea din mediul online a arătat că participanţii provin din toate mediile, activişti ecologişti, apolitici, până şi monarhişti sau membri de partid, acuzaţiile s-au scurs lanţ între partide, puterea acuzând că în spatele organizării se află PDL şi PNL.

De altfel, un caz de la Cluj a inflamat spiritele, imaginile amator surprinse arătau că un membru ACL îi oferă altui bărbat o sumă de bani şi îi spune că va mai primi o parte din partea lui Nicoară, cel mai probabil Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj şi senator PNL. Suma, 30 de lei. Motivul a fost suficient pentru deputatul constănţean, în prezent UNPR, Florin Gheorghe, să se întrebe dacă nu cumva şi la Constanţa s-a aplicat aceeaşi reţetă. „La Constanţa cât o fi plătit Klaus? 50 de RON cât e ora de meditaţie?”, a spus Gheorghe, duminică, pe o reţea de socializare. Reacţia a venit instant din partea liberalului Radu Matei. „Nu s-a plătit, Florin, eu şi colegii ne bucurăm de o duminică liniştită. Iar ieri şi azi am avut activităţi prin oraş, poţi vedea poze”, a spus consilierul municipal. Evident, dacă de bani nu putem discuta în cazul mitingului de la Constanţa, în lipsa dovezilor, Matei nu a avut o reacţie tocmai corectă. La mitingul de sâmbătă seară, Tineretul Naţional Liberal a fost prezent, în frunte cu liderul formaţiunii, Bogdan Bola. De altfel, tinerii liberali au ieşit în toată ţara, aspect care a dus la mesajele de mulţumire pentru aceştia, din partea lui Klaus Iohannis. Peste 300 de constănţeni au ieşit sâmbătă seară în stradă. Ei au participat, de la ora 18:00, la o acţiune de protest împotriva modului în care a fost organizat primul tur al alegerilor prezidenţiale şi a faptului că zeci de mii de români din străinătate nu au putut vota, cerând organizarea unor alegeri corecte în turul doi. Acţiunea s-a desfăşurat în faţa Prefecturii Constanţa. Participanţii la protest au strigat lozinci antiguvernamentale: „Hoţii, hoţii”, „Ghinion, ghinion, ţara s-a trezit din somn”, „Jos comuniştii”, „Cine nu votează, ţara o trădează”. Acestea au fost câteva din sloganurile strigate la Constanţa, împotriva autorităţilor care au organizat defectuos primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie 2014.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108