REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Florin Gheorghe ne vorbește despre respectarea cuvântului dat

Florin Gheorghe ne vorbește despre respectarea cuvântului dat

Replica API 12 iunie 2015 | 00:00 258

Vestea potrivit căreia Parlamentul a ajuns cea mai hulită instituție din această țară a ajuns și la deputatul constănțean Florin Gheorghe. UNPR-istul consideră că lipsei de încredere a românilor „se află îndepărtarea acestei instituţii de rolul şi misiunea sa, ambele consacrate expres prin Constituţie” și că Parlamentul „ ar trebui să dea către cetăţeni un semnal neechivoc de responsabilitate faţă de români şi faţă de ţară”.

„Deciziile luate de Parlament în interesul fiecărui român în parte înseamnă decizii luate în interesul ţării, în interes naţional. Nu pot să nu asist, cu mult dezgust, la modul în care unii vorbesc cu relativ dispreţ despre sintagma interes naţional. Cei care iau în derâdere interesul naţiunii române sunt exact aceia care au făcut foarte mult rău acestei ţări. Mulţi dintre ei au dărâmat industria românească după 1990, iar când au fost la guvernare au închis definitiv sectoare strategice ale economiei naţionale. Sunt printre ei dintre aceia care au defrişat în nesimţire tot ce-au întâlnit în cale doar pentru a-şi umple conturile la bănci din străinătate şi pentru a-şi satisface plăcerile în vacanţe scumpe. Cum putem pretinde de la cei care s-au îmbogăţit subminând avuţia unei ţări să înţeleagă sensul şi semnificaţia termenului de interes naţional? Au înţeles ei de ce astăzi un sfert dintre români se află în afara frontierelor ţării? Şi-au pus vreodată întrebarea ce i-a îndemnat pe români să-şi lase casa şi familia şi să ia drumul străinătăţii? (…) Respectarea cuvântului dat, atât în faţa partenerilor, dar, mai ales în faţa românilor reprezintă elementul definitoriu al creşterii încrederii populaţiei în instituţia fundamentală a democraţiei, în Parlament. UNPR a susţinut şi va susţine orice politică publică, orice strategie, orice măsură care vine în sprijinul intereselor românilor, în interesul naţiunii române”, a spus Florin Gheorghe.

Florian Marius VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218