REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Goidea

Florin Goidea

Replica API 31 mai 2018 | 00:00 851

Încă o şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa, un nou motiv de “mustăceală” pentru Florin Goidea de la PMP! Dat deoparte de la o instituţie aflată în subordinea CJC, Goidea a asistat, din nou, la eşecul colegilor săi de a-i pune un înlocuitor pe post! “V-am zis eu că n-o să reuşiţi? V-am zis?” – părea că transmite Goidea cu ochii mari şi zâmbet pe faţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt prieten cu florinel inca de pe vremea securistilor.un baiat de zahar, obsedat ca mine.ne place femeile si salivam dupa ele. si ce??? la toti ne place femeile.
0
0
Bagaaamareeee!
5
0
Ca om are "defectele" lui. Vrea sa ajute pe toata lumea si este CORECT, lucru care nu este deloc pe placul tradatorilor de neam si tara, agramati, semianalfabeti, corupti si mincinosi din "elita" pesedragnea!
7
1
mai replica lumea din kogalniceanu crede ca la rubrica asta se potriveste viceprimarul din kogalniceanu pandrea dan care nimeni nu prea stie pe ce ia un purcoi de bani ca face decat sa fie soferul primaritei la orice ora si ca merge in fiecare zi la constanta cu masina de la primarie kadjar cu nevasta soacra si copiii si la cimp sa verifica culturile. mersul la constanta cu kadjarul de la primarie in interes personal este din cite stiu eu infractiune si poate fi verificat pe camerele de la ovidiu si la intrarea in constanta. lumea zice cind munceste ca e tot timpul pe facebok?
7
0
Florine, din ce citesc, daca o sa iei presedentia faci un bine nu numai noua in PMP Constanta ci si constantenilor sau macar multora care sunt alaturi de tine. Florin presedinte PMP cat despre actualul caruia nici nu merita sa-i pomenesti numele, vorba care-i place, BECI!!
8
0
Florin Goidea merita sa fie Presedinte PMP Constanta
9
2
Bravo Florine. Fii cum te stim, cu coloana nu ca colegii tai
9
2
Si are dreptate. Este singurul cat de cat mai celebral din tot partidul din Constanta. Daca e sa analizam in general insa de la al mai mic pana la al mai mare toti sunt ca oile turbate
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218