REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Florin Iordache 'a explodat' după ce vila acestuia a fost vandalizată de protestatari

Florin Iordache 'a explodat' după ce vila acestuia a fost vandalizată de protestatari

Replica API 18 noiembrie 2018 | 15:09 250

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminică pentru MEDIAFAX, că analizează toate posibilitățile în legătură cu acțiunile pe care le va lua împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plângeri la poliție.

"Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilitățile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură cu acțiunile din Parlament cu astfel de purtări în spațiul public", a afirmat Florin Iordache, duminică, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă va depune o plângere la poliție împotriva protestatarilor.

Potrivit reprezentantului Poliției Ilfov, Ciprian Romanescu, Florin Iordache poate depune plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei, în termen de 90 de zile. Cei șase protestatari au fost amendați cu câte 300 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt de acord cu actiunea asa zisilor protestanti dar dl. Ciordache a avut ocazia sa-i opreasca. Dar a preferat fuga ca-i mai sanatoasa. Fuga ce-l caracterizeaza! Asadar, dupa razboi .....
0
0
SUNT KLAUS WERNER JOHANNIS CEL MAI MARE HOT DE COPII SI CASE DIN ROMANIA SI SUNT PRESEDINTE TURIST LA FRECAT PULA IN ACEASTA COLONIE.IMI PLACE CA IMI SUGETI PULA IN FIECARE ZI MIE SI LA TOTI PESDEII.SA II SUGETI PULA LUI DRAGNEA,IORDACHE SI MIE CEL CARE SCRIU ACEST ARTICOL.MULT MAI MULTA MUIE DE CEL CU TATA IN GURA PANA LA CEL CU BARBA SURA ANTIPESEDE.VOTATI PNL O SA VA DEA O MUIE EXACT CUM VA SAT SI BASESCU TIMP DE 10 ANI.
1
4
Muie tie ciordache si la toata familia ta de cacati avortati
6
1
Sa pupi psd la cur
2
6
Ba' jegurilor psd-iste o sa va linsam, fi-v-ar rasa a dracului de cacati cu ochi!
8
4
Muie cu cacat lui Storie Si Dragnea!
11
3
Auzi ba caca Iordache, ar trebuii in sa fii calcat pe cap pentru ca te porti asa cu tara asta si tu vii si spui ca nu este posibil sa iti faca niste protestatari asa, ar trebuii sa fii violat, handicapatule.
17
4
SUGETI PULA TOTI PSD-ISTI CARE SUSTINETI NEROZIA ACESTUI BOU CARE II SUFLA IN PULA LUI DRAGNEA SI NE ARATA NOUA DEGETU . FUTUVA IN GURA DE CACATI CARE VA AFLATI IN PARLAMENT . MUISTILOR , PENTRU CA VOI SA VA AFLATI ACOLO AU MURIT NISTE TINERI . SA-MI BAG PULA IN SANGELE VOSTRU DE SPURCATI .
14
7
trebuiau inpuscati ,,ala nui protestatar,,sunt huligani.
8
22
Protestatari sunt atunci cand protesteaza. Cand vandalizeaza,sunt vandali,golani de scuipat in ochi. La fel si suporterii echipelor de fotbal,sunt suporteri cat scandeaza in tribune,insa cand se iau la bataie sunt doar niste huligani buni de gazat la zdup. Oricum,hastag astia sunt exact ca hoardele de smardoi fascisti din Germania in timpul ascensiunii lui Hitler si propaganda ,,de dreapta'' parca e inspirata din Goebbels. Fascistii scriau pe magazinele evreilor,le vandalizau,bateau batrani si pe cine li se parea ca nu le tine isonul. Hastagi ca acum.Imputiti.
9
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614