REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Iordache a fost în Piaţa Victoriei: Ce i-au spus protestatarii

Florin Iordache a fost în Piaţa Victoriei: Ce i-au spus protestatarii

Replica API 11 februarie 2017 | 23:10 482

Florin Iordache, ministrul demisionar a Justiției, spune că a fost în Piața Victoriei, printre protestatari.

”Am semnat protocolul de predare-primire. Am dicutat despre organigramă, priorități. Am încredere căștie prioritățile din programul de guvernare. Am fost preocupat de problemele pe care le-am găsitși am încercat, corect, constituțional, să vin cu niște proiecte care sunt în dezbatere parlamentară.

Avem nevoie de întărirea statului de dreptși de o justiție independentă. Am înețles mesajul străziiși mi-am dat demisia. Demersul meu a fost constituționalși legal. Aici nu se iau decizii pe linie de partid, de aceea amși pus secretarii de stat din rândul magistraților, până când au fost retrași de CSM.

Am fost în stradăși oamenii nuștiau care sunt demersurile. Am fost în Piața Victoriei. Mulți dintre ei nu au citit ce prevăd actele noastre.”, a spus Florin Iordache.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-au spus multe,dar ce ma bucur este ca ,mi-au umplut frigiderul!
0
0
s au dat ordonante la ciolosh dar nu s au dat cu decicatie pt 2 sau 3 oameni ca l a grindeaanu... nesimtirea si tupeul se sanctioneaza prietene... si daca l au intrebat pe asta de la justitie ... u l au intrebat de e un slugoi???
1
1
Cum sa fie veri primari grindeanu cu daciana ponta fata lu ilie baicoi scarbu
0
0
Justitiei...Restul de pana acum niste dejectii...Bravo Iordache un ministru cu sange in coaie ...nu lingai de pantofi...
3
4
Ciordache mascat , revopsit resapat , cu fes si gulerat , s-a tarat precum viermii prin multime si a observat , cu acuitate , cu gravitate , ca oamenii aia erau manipulati , ba mai mult , nu-i citisera opera nemuritoare ! Ce viermi ordinari are PSD-ul la conducere si in organizatii !
3
2
Si asa incepe primul capitol din ,,Mein Kampf " varianta mioritica . Heil her Klaus .
2
4
bravo lui Iordache. A facut ce trebuia,,,si atunci si acum
2
8
In timpul guvernului Ciolos s-au dat sumedenii de ordonante si s-au luat gramezi de masuri impotriva romanilor. Romanii nu au iesit in strada,ceea ce arata ca de fapt le placea. Ei bine,sa pice Grindeanu,sa se care PSD si aliatii,sa vina inapoi Ciolos,impreuna cu Basau,cu moacele alea de la USR,cu Turcan,Busoi,Predoiu si va fi excelent. Romania va zambi fericita.
3
8
Protestatari sau cum ajung romanii sub jug strain
2
7
Cea mai mare manipulare:,,manifestantii din piata Victoriei nu cunosc textul OUG".Dar aia de la Cotroceni ,o cunosc?Ce-ti trebuie mai mult pt a iesi in piata ,cand auzi caOUG scapa de pedeapsa politicienii corupti ,oameni ca varanul,hrebenciucii si hoaste comuniste ca iliescu!
14
2
Spre rusinea si nepasarea mea de abia acum am aflat si eu ca grindeanu este varul primar al dacianei ponta
10
4
s-a dus sa afle cam ce zice si gandeste lumea despre el ... ce mizerabil ... ce scursura, ce limbric ... ai aflat ce stiai deja : cat de jegos si de mic esti si cum te-a folosit Dragnea drept hartie igienica
16
3
Intrebarea de ce nu
0
1
Ei nu citesc ordonantele Ei au temel Cei ce ne vor furati nu se vor lasa Pina nu dau cu romanii de pamint sa puna GUVERN DIN AFARA nu se vor lasa date dinainte
5
7
Romanii astia 600000, nu inteleg ca eu le vreau binele. Si ce daca ma puneam si eu bine cu Voiculescu et al ? Ha ? Ce atita scandal , nesuferitilor.
4
7
Ciordache asta a facut facultatea de drept in 2004 din postura de parlamentar. la baza este inginer.
19
3
Un jurist bine pregatit, dar ce sa faci, asta este Romania! Golaneala si prostia au ajuns virtuti si toti neavenitii isi dau cu parerea!
6
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218