REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Florin Iordache: Dacă există prejudiciu la abuzul în serviciu, nu înseamnă că trebuie să existe și dosar penal

Florin Iordache: Dacă există prejudiciu la abuzul în serviciu, nu înseamnă că trebuie să existe și dosar penal

Replica API 2 iulie 2018 | 01:04 489

Florin Iordache

Președintele Comisiei pentru Legile Justiției, social-democratul Florin ”Altă Întrebare” Iordache, este de părere că, dacă există prejudiciu la infracțiunea de abuz în serviciu, asta nu înseamnă că trebuie să existe și un dosar penal.

"Vrem să închidem odată această definiţie a abuzului în serviciu pentru că prea s-au întâmplat aceste abuzuri în ultima perioadă şi acestea nouă ne-au dat de gândit. Vom discuta, înţeleg că există o propunere din partea Ministerului Justiţiei cu un prag minimal, dar, repet, e foarte important să nu mai existe abuzuri. Dacă există prejudiciu, nu înseamnă că trebuie să existe dosar penal. Se va merge în civil, se recuperează banii şi gata", a afirmat deputatul PSD, citat de Mediafax.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lua-ti-as rasa in pula, cacat cu ochi ce esti!
3
1
acesti cretiniordinari in frunte cu cel mai mare nenorocit pe care l-a avut Romania de le 89 incoace, presul tudorel, incearca sa puna pumnul in gura tuturor romanilor pe care, cu buna stiinta, i-a adus la limita subexistentei, i-a saracit intr-un mod greu de imaginat. Imbuibarea lor, nu are margini. Ceea ce s-a intamplat cu Ceausescu este mult mai accesibil decat ceea ce vor suporta acesti nenorociti cu familiile lor, amantele lor si totul li se va trage de la criminalii pe care ii salveaza acest nenorocit
2
1
Ce tot explicati la toti trogloditii. S-a ajuns ca la fotbal, toti isi dau parerea despre principii juridice. Te apuca risul . De cind subalternii:procurori,judecatori; trebuie se fie de acord cu reglementarile date de sefi,parlamentul.Unde ati vazut asa ceva. Atunci si noi sa nu fim de acord cu impozitele,cu taxele sau cu alte legi ca nu ne convin. Aberatii totale. Unde au facut astia facultatea de drept?La buticuri care dau diplome.
1
5
Ce logica,asta-i tampit rau de tot!Si in cazul in care banii sunt cheltuiti si proprietatile pe alte nume,ce faci idiotule?Sau daca ,sa presupunem ca are banii si -i recuperam,fapta ramane nepedepsita?Deci,hotul neprins,ramane negustor cinstit!Idiotule!
5
1
O sluga a lui Dragnea.Rusine!
3
1
mai ciordache,cat de prosti ne crezi,chiar nu-ti miroase gura la cat cacat mananci? N-ar fi mai bine sa nu mai existe fapta,ca a sa nu ar exista nici abuzul
3
1
cretinule?!!! Sunteti la un pas distanta de a fi linsati in plina zi, leprele dracului!
3
1
de acord cu Vic , dar nu singur ci cu intreaga haita de hoti, borfasi, puscariasi ce vor infunda puscaria, pe viata, ptr inalta tradare
6
1
tipul asta trebuie eutanasiat, e mai cretin decat prevede legea!
7
1
Sa mi bag pula in mata aia curva si nevasta ta care suge pula ptr 30 de lei.Cacatiilor asistati sociali care asteptati sa mancati banii de la pebsiile babacilor
6
2
So fut pe mata si tot psd
6
2
Mi se pare f corect
4
7
bai prostane, tu nu stii drept si te bagi unde nu te pricepi. hai sa ti dau un exemplu: sa zicem c o tuf pe ma ta cam cu japca. o las bortoasa. e paguba ca nu l recunosc, dar nu i si viol. he, he, vorba lu sefa ta, e bine!
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614