REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Florin Iordache, prima reacţie după ce Dragnea i-a cerut să-l denunţe pe Iohannis pentru înaltă trădare

Florin Iordache, prima reacţie după ce Dragnea i-a cerut să-l denunţe pe Iohannis pentru înaltă trădare

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:37 316

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a declarat, duminică, după Consiliul Național al PSD, că motivele pentru care îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pentru înaltă trădare vor fi cuprinse în plângerea penală. Iodache a refuzat să spună când va fi depusă plângerea penală, transmite Mediafax, conform stiripesurse.ro.

„Motivele vor fi cuprinse în sesizare și când va fi gata vă vom anunța”, a declarat Florin Iordache fiind întrebat care sunt motivele pentru care social-democrații vor să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă va fi gata plângerea pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis până anul viitor, Florin Iordache a evitat să dea un răspuns.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, duminică, deputaților Mircea Drăghici și Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiției, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcție a președintelui.

”Iohannis trădează interesele României. Spune de foarte mult că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE. Asta e act de trădare a intereselor naționale ale unei țări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Drăghici, Mircea Drăghici, împreună cu dl Iordache care este prieten la cataramă cu dl Iohannis și cu sprijinul de specialitate al dlui Toader, vă rog ca după anul nou să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Liviu Dragnea la ședința CN al PSD.

Potrivit Constituției, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.

Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută. De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CCR e sluga ticaloasa care face cele mai cumplite mizerii, niste mizerii de nici macar Iordache, Nicolicea sau Serban Nicolae nu viseaza sa la legifereze in parlament. Toate deciziile, ABSOLUT TOATE, in favoarea celor condamnati si cu procese pe rol. ABSOLUT TOATE. CCR a ajuns sluga prea-umila a talharilor.
0
0
Dati-o dracului de frica, stergeti toate comentariile legate de Titel Brailoiu. Macar aveti un pandar care citeste comentariile. De la Manda, ati sters comentariul despre Titel Brailoiu. Ati primi numai telefoane azi, ca sa stergeti comentariile rautacioase. Sunteti curve, dar stiti asta; conteaza sa primiti bani de sarbatori. Eu v-am zis ca urmeaza sa fie primar acest Titel Brailoiu.
3
0
v-ati nascut datorita interzicerii avortului . Mamele voastre sugeau pula la arabi dar erau pofticioase si o mai faceau si pe bune . Nu va cunosteti tatii , retardatilor , va vindeti nevestele pe un coniac si un pachet de tigari . Muie voua si familiilor !
4
1
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
6
1
caracter interzis- nu ai voie sa definesti niste indivizi cocotati unde nu le este locul si care confunda, ptr interesul personal, tara cu puscariasul dracnea. Acesti nemernici- replica- jigodii de cea mai joasa speta, si-au batut joc de popor si continua- au furat, fura si vor fura- asa se guverneaza. Ne-am saturat si vor sfarsi in puscarie. Ce va deranjeaza, sinonimele folosite de mine: ciordache, ciorbita, mincinosul, puscariasul?
7
2
Astia nu se lasa pana nu-i calcam pe cap!
7
1
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE exact cum au facut francezii acum. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni si misei. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
10
3
votul a 2 treimi din nr total al parlamentarilor vor strange psd-isti cand va zbura porcu.
6
1
Poza asta cu Iordache trebuie pusa intr-un calendar pentru prosti.
7
1
Excrocii conduc o tara, iar majoritatea populatiei este naiva si pasiva.Neocomunismul bate la usa.
9
1
Oare cum s-au gasit acesti 3 insi cu aceleasi apucaturi ? Dragnea totdeauna actioneaza prin interpusi niciodata el personal--caracter infect
12
1
Sa-mi lingeti cacatul toti postacii pesedei ! Muie cu cacat ciordache, muie dragnea, muie pesede !!!
8
3
mai sa fie,pana acum lasam usa de la casa descuiata,masina fara alarma,umblam cu punga cu bani la vedere ca cine sa-mi dea in cap pana acum dar gata dupa gratiere si amnistie o sa fie vai vai!Cand s-a dat OG 13 recidivistii nu erau trecuti, prostii au facut scandal ei acum vor fi si astia liberi sa vezi paruiala ce isi iau useristii ca au fost impotriva abia astept sa vad meseriasii in piata Victoriei si jandarmii care se intorc cu spatele
0
10
Sluga politica
10
1
jigodiilor. excrocilor, borfasilor, puscariasilor, inculpatilor, neam de curve, ordinarilor- veti disparea direct la puscarie
10
2
Incompetent ciodarke!
11
1
oameni cinstiti. Ati publicat un sondaj: 91 la suta dintre romani sunt IMPOTRIVA gratierii. Atunci pe cine reprezinta actualul guvern ???????????? In nici un caz pe romani !!!!!!!! Dragi pensionari, cand veti fi atacati seara sau dimineata pe strazi, sau in autobuze sau pe nepotii vostri, sa va duceti cu lacrimi in ochi la spovedit sa va ierte Dzeu pt ce ne-ati facut.
17
1
ca pizdele fricoase.in curand p$d va simti furia romanilor,ca doar Romania nu e doar din sleahta hotilor formata
13
1
Sa mi o sugi frumos
1
10
Ciordache si Bubosu, aceste maini drepte cu care Porcarul se va sterge la fund curind in celula la Rahova.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920