REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Munteanu, Radio Sky: 'Andrei Gheorghe a fost un defect frumos; a inovat emisiunile de radio'

Florin Munteanu, Radio Sky: 'Andrei Gheorghe a fost un defect frumos; a inovat emisiunile de radio'

Replica API 21 martie 2018 | 00:10 1227

foto: Playtech

Andrei Gheorghe nu mai este; cunoscutul prezentator şi realizator de radio şi tv a murit la doar 56 de ani. Omul de presă Andrei Gheorghe şi-a început cariera la Constanţa, la Radio Sky, acolo unde şi-a pus amprenta pentru totdeauna: "A fost un defect frumos", spune Florin Munteanu, patronul Radio Sky - adică locul unde s-a consacrat ca om de radio.

Florin Munteanu a rememorat şi filosofia lui Andrei Gheorghe, preluată ca o lecţie de cum trebuie să fie emisiunile de radio şi nu numai: "Logo-ul lui l-am preluat şi eu: cel care te ascultă să te iubească sau să te urască; indiferenţa ucide. A inovat emisiunile de radio. A produs senazţie la fiecare emisiune, ceea ce pentru un realizator de emisiuni este senzaţional".

Amintim că trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost descoperit, luni seara, de o persoană care avea grijă de apartamentul în care el locuia. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunţe după ce vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menţionate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boschetule , mai bine plimba-ti potaia si nu mai manca cacat pe la Radio ! Nu-l mai ridica in slavi pe rusul asta drogat , sifonule !
1
0
a beut medicinal prea mult.
2
0
Un gunoi ordinar
3
2
Ce atata caz ca a dat coltul un biet drogat si betiv ordinar. Au murit atatia oameni de mare valoare morala, intelectuala, oameni simpli, copii, batrani si nu s-a facut atata caz ca pt. marihuana asta imputita.
9
2
vodka de proasta calitate, tigari, si apoi droguri, asta era meniul individului. O fire sordida, fara valori morale pe care pro-ul l-a folosit ca pe o unealta ieftina. Acum, la batranete ajunsese o epava dependenta de ajutorul social de la pro. Bine ca s-a dus.
11
5
un drogangiu si un pierde vara.
11
4
Muntene daca mai bei mult moka te duci dupa el lepra dracului
21
2
munteanu? dar cine este acest personaj? cumva cel care-l pupa in ruc pe Mazare si de fatada se dedea dusman cu el?
29
1
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei !
22
3
popo...sa ma lingi in cur cand ma car. mars la scara ta. sa ma pis pe tine. rip andrei.
6
15
Cine s-a gasit sl caracterizeze pe Andrei ,munteau o zderanta de om,un pedofil nenorocit, marsss
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218