REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Roman: Principala prioritate a PNL în actuala sesiune - schimbarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Florin Roman: Principala prioritate a PNL în actuala sesiune - schimbarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Replica API 16 februarie 2019 | 00:00 192

Florin Roman

Vicepreşedintele liberalilor Florin Roman a declarat, sâmbătă, că principala prioritate a PNL în actuala sesiune parlamentară este schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea, despre care deputatul de Alba susţine că este "fruntaş în topul chiulangiilor" din Legislativ.

"Cu o prezenţă sub 15% la vot, Liviu Dragnea conduce în topul chiulangiilor", a afirmat Florin Roman. Cu toate acestea, susţine el, Liviu Dragnea "şi-a încasat toate drepturile băneşti la zi".

Parlamentarul de Alba îl mai acuză pe Liviu Dragnea că, în cei doi ani din noul mandat, nu ar fi participat la nicio şedinţă a Comisiei de administraţie publică a Camerei Deputaţilor, din care acesta face parte.

"Deputatul PSD Dragnea a venit la muncă doar pentru a se opune creşterii alocaţiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus că este 'populistă' şi 'demagogică'. Domnia sa nu este doar împotriva alocaţiilor, ci şi a jurnaliştilor care pun întrebări nearanjate, pe care îi jigneşte grotesc. E foarte clar că pe Dragnea îl lasă nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la Cameră, iar trecerea amendamentului PNL privind creşterea alocaţiilor demonstrează că Liviu Dragnea a pierdut majoritatea şi controlul parlamentarilor PSD", susţine Florin Roman.

Liberalul a subliniat că "prioritatea numărul 1 a PNL în această sesiune rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slaninosul asta plangea la rares bogdan ca expeincipele badaran nicolae al Romaniei si cu impostoarea regala nu sunt lasati de autoritati sa depuna flori la nu stiu ce monument. Acolo era presedintele tarii si alti oficiali si bineinteles ca impostorii regali nu au fost lasati de serviciul de protectie sa se apropie de oficiali.Si plangea slaninosul dar el nu realiza ca acolo era posibil si ca vasile blaga sa stea aproape de una care trebuia sa-i fie nora, pe care fii-su a tavalit-o 6 ani.
0
0
Am si eu o "principala prioritate" : sa nu mai vad pe sticla - a se citi TV - si nici prin presa acest cap de suina, aflat in divort cu limba romana. Capatanosul asta nu cunoaste limba romana la nivel de scoala generala, dar emite judecati de valoare. Dar, vorba lui Camus, "prostia are talentul de a fi insistenta". Si, in aceeasi nota, o reflectie a lui Heinrich Heine: "Omul inteligent observa, prostul face tot timpul observatii". Urat mi-a fost de omul prost si mai ales de cel mandru de prostia lui...
3
1
o prioritate: bunastarea ultimului amarat din Romania sta in presedintia Camerei. Asa cum a stat si pe vremea in care aceeasi presedintie o aveau ei prin Roberta Anastase, fosta PDL, actialmente inglobati la ei. Sa va fut in gura pe toti. Fara discriminare. Si de-a stanga si de-a dreapta
2
0
Corect! Chiar este o prioritate aceasta schimbare. Este o URGENTA, Da! Dragnea trebuie inlocuit! Este DIABOLIC! Sa dispara hotul, mincinosul si penalul! Este un condamnat toxic pentru romani si pentru Romania.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218