REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Roman: Proiectul de lege prin care cerem interzicerea societăţilor cu acţiuni la purtător este similar celui german

Florin Roman: Proiectul de lege prin care cerem interzicerea societăţilor cu acţiuni la purtător este similar celui german

Replica API 26 iulie 2017 | 00:34 370

Deputatul PNL Florin Roman a declarat luni că proiectul de lege pe care l-a elaborat privind interzicerea funcţionării pe teritoriul României a societăţilor comerciale cu acţiuni la purtător urmează modelul german şi a precizat că, atâta vreme cât în ţara noastră funcţionează societăţi cu acţiuni la purtător, orice declaraţie de avere, cum ar fi cea a lui Liviu Dragnea, este ”o glumă proastă”.

”Am prezentat colegilor proiectul de lege prin care interzicem funcţionarea societăţilor comerciale cu acţiuni la purtător pe teritoriul României. Am solicitat procedură de urgenţă şi am justificat cu economiile care pot fi aduse la bugetul de stat. Practic, acest proiect este similar celui german şi, aşa cum ştiţi, legislaţia germană interzice încă de anul trecut existenţa societăţilor comerciale cu acţiuni la purtător plecând de la lipsa de transparenţă, plecând de la indicii privind susţinerea finanţării terorismului şi de la ideea de a reduce efectele spălării banilor”, a declarat Florin Roman.

El a spus că salută declaraţia făcută de Liviu Dragnea, care a spus că proiectul este unul bun, dar a precizat că nu are încredere în liderul PSD, potrivit news.ro.

”Nu cred că parlamentarii domniei sale vor asculta de domnul preşedinte Liviu Dragnea, nu cred că parlamentarii PSD vor vota acest proiect de lege, aşa cum le-a cerut Liviu Dragnea, având în vedere că, aşa cum se vede în spaţiul public, PSD este în flăcări şi nu din cauza caniculei”, a spus Roman.

”Atâta timp cât în România funcţionează societăţi comerciale cu acţiuni la purtător orice declaraţie de avere sau de interese, cum e a domnului Liviu Dragnea, nu rămâne decât o glumă proastă”, a mai precizat deputatul PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-a pus ceapa in cacatul pe care il maninca, asa ca ...
0
0
semneaza sub mine. Sa omori toti cainii pentru ca iti latrat tie unul numit Dragnea noaptea la geam, nu e semn de intelect. La fel de bine puteai sa ceri interzicerea tuturor vehicolelor pentru ca stii tu sigur ce vreo 10 au omorat oameni. Idioti patentati care inca "rezista".
1
0
nu este suficient sa solicitati, nu cred sa aveti sorti de izbanda, aceasta ciuma rosie a trecut ceva de la care sa nu aiba avantaje ?, numai pentru ei, pana la imbuibare. Penalul draknea este stapan peste toti inclusiv peste institutiile statului, el hotaraste cui sa-i mareasca salariu si pensia - avocatul poporului care numai al poporului nu este, si care doarme de cativa ani fara a fi deranjat
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218