REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Florin Salam, reţinut pe aeroportul JFK, din New York. Poliţia i-a confiscat 100.000 de euro

Florin Salam, reţinut pe aeroportul JFK, din New York. Poliţia i-a confiscat 100.000 de euro

Replica API 25 februarie 2017 | 02:51 444

Florin Salam a fost retinut pe aeroport, la New York, după ce poliţia de frontieră i-a gasit in bagaj 100.000 de dolari, bani cash strânşi la o cântare.

Ultima deplasare a lui Florin Salam în Statele Unite s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru cel mai în vogă cântăreţ de manele de la noi. Potrivit wowbiz.ro, Salam şi trupa lui a fost blocată de autorităţile vamale, care au descoperit că suma pe care artistul o avea la el înainte de îmbarcarea în avionul cu care uema să prăsească teritoriul SUA, aproximativ 100.000 de dolari, era mult peste limita de cash admisă.

Conform unor surse de peste Ocean, cântăreţul şi trupa lui au fost conduşi într-un birou unde li s-au cerut explicaţii cu privire la provenienţă dolarilor. În zadar a explicat artistul că a primit banii după o prestaţie artistică alături de trupa să. "Nu aveţi acte doveditoare, suma se confiscă!", au decis oamenii legii din SUA, lăsându-i însă pe artişti în cele din urmă să plece acasă.

Salam s-a deplasat în America alături de cea mai bună trupa de muzicanţi a momentului, dar şi de soţie.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu stii ca ti'e frate buzunarul de la spate Ii bagi in bagaj, ti'i gaseste vama si ti'i confisca.
0
0
L-a platit cu euro? In SUA? Posibil. Oricum tot cioara borata ramane care trebuie impuscata inainte sa moara din cauze naturale.
2
0
l-au cautat si in cur?
0
3
salam prost,la sapun cu tine
4
1
trebuia dus la guantanamo tiganul
4
1
stiti cum o cheama pe m,ama lui florin salam?-salam Victoria
9
1
Romania sa ia exemplu SUA pt. IMPLEMENTARE ACESTOR REGULI DE BUN SIMT SI LEGALE LA NOI.MANELISTI AVEM DESTUI SI BANI LA BUGET NU
16
1
vorba lu ala daca dadea 10000 de coco la fiecare se trecea fara probleme dar lakele a vrut sa nu faca plata la baieti
12
2
Bune ca nu l-au bagat la puscarie ,sarea smecheria din el, tartani.
9
1
Bravo USA!!!
15
1
In plus, nu va mai intra in America in viata lui acum ca i-au facut dosar penal acolo! Invatatura de minte. Acolo nu e Romania, sa mearga vrajeala.
18
2
In general nu prea ascult muzica,dar gemetele carnatului asta tiganesc sunt atat de gretoase incat,daca as avea vreo autoritate ,i-as interzice si muzica si imaginea.Si voi de la Replica ,hotarati,sunt euro sau dolari!
20
1
Putea sa imparta cate 10.000 coco la fiecare membru al formatiei si trecea bine- mersi cu banii, dar el s-a ascuns fata de colegi cu castigul! Asa ii trebuie, probabil l-au bagat si in baza de date si mai pupa USA cand o veni presedinte iar Reagan!
26
1
Pai,obisnuit ca in Romania sa nu-l intrebe nimeni nimic!
19
2
la ciorile astea...
21
3
De ce abia acum,pt prima data este prins cu asa sume?Atat el cat si alti cantareti si actori presteaza acolo sau prin Europa si incaseaza sume imense pe care nu le declara la nici o vama,nici la cea din Romania,dar culmea coruptiei- trec de toate vamile de 27ani?Probabil toti introduc in tara asa sume cu complicitatea vamesilor si a politistilor corupti!Daca toti i-au lasat sa treaca va dati seama de CORUPTIA din vami,dar pe care nu o vede nici DNA,nici antifrauda, nici DIICOT,coruptie generalizata, noi ii zicem mafie.Iar tv cad pe spate dupa acesti infractori evazionisti,dandui exemplu tineri
18
1
bravoo salam , faci tu banii inapoi .
6
25
Mai bine il confiscau pe el si expediau suta de mii in Romania...
34
3
Sa il pastreze acolo pe tigan
31
5
un cioroi mai putin,,
27
5
pai oare acesti muielisti ce merita ? si mai cu seama cei ce se fac partasi cu ei trecand cu asa sume granita, ori se pusera muielisti pe hotii ? Atunci statul respectiv sa faca ce-or vrea cu ei !
18
2
Mai bine il pastrau pentru ei...
18
6
Cra cra cra ,PAC ,buf.
26
4
Un tzigan care se screme cand chipurile canta , de zici ca-i constipat sau il dor hemoroizii , dar care este adorat de multi prosti romani...
28
3
Ciorile pot canta fara taxe si impozite in India - patria lor mama dracu' si in Romanica - tara in deriva - pe care o fura si o batjocoresc , ca parlamentari PSD , ca manelisti , ca interlopi !
35
5
ACOLO NU E ROMANIA SA DAI SPAGUTA SI POTI URLA TOATA STRADA!!SI FURA CAT VREI!
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218