REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Florin Talpan râde de jucătorii de la FCSB: „Au strigat «Forza Steaua» pentru a ne încuraja! Le spun «Capul sus», chiar dacă nu mai au șanse la titlu”

Florin Talpan râde de jucătorii de la FCSB: „Au strigat «Forza Steaua» pentru a ne încuraja! Le spun «Capul sus», chiar dacă nu mai au șanse la titlu”

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 408

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a ironizat jucătorii de la FCSB după victoria obținută cu CS Universitatea Craiova, 1-0.

La finalul meciului, jucătorii de la FCSB au scandat în vestiar „Steaua București”, iar Florin Talpan le-a mulțumit ironic că încurajează echipa din Liga a 4-a.

„Am aflat și eu despre gestul celor de la Fotbal Club Fcsb. Sunt sigur că au strigat «Forza Steaua» în vestiar pentru a ne încuraja pe noi și pentru a ne felicita pentru parcursul bun din campionat și din Cupa României. Știm că mulți dintre ei sunt steliști, că ne urmăresc și că se interesează de fiecare meci al nostru.

Le mulțumim pe această cale. Vreau de asemenea să le transmit și eu un mesaj. Vreau să le spun «capul sus!». Știu că nu trec printr-o perioadă prea bună în aceste momente și că nu mai au nicio șansă la campionat. Dar titlul nu e totul. Important este să se simtă ei bine”, a fost mesajul lui Florin Talpan.

În prezent, CSA Steaua este lider în Liga 4, cu 15 puncte în 5 etape. În Cupa României, Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în turul 4.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu inteleg de ce se bucura birocratul asta ca a distrus o echipa si o istorie; mare realizare; de cind un minister are voie sa sustina financiar ,din bugetul de stat, echipe sportive? Numai frustrati,peste tot.
0
0
In aceste vremuri tulburi, Steaua mea de alta data, E condusa de-un cioban Si distrusa de armata!!!! Blestemate sa va fie vietiile de acum si pururea amin!pentru tot rau pe care l-ati provocat atat armata cat si ciobanul!!!
0
0
Sa ma pish pe FCSB pe STEAUA si pe toate echipele de cacat din aceasta tara!
2
1
Mars in mortii ma-tii de securit jegos, ai distrus o echipa handicapatule.
2
3
Cu cine se mai bate asta acum??? De la cioban nu mai are ce sa ia!
2
3
Ar trebui sa existe cate un Talpan in fiecare minister. Sa se bata pt popor di banul public
5
3
Cine pula mea este acest Talpan, general cu o gramada de bani salariu care in loc sa se ocupe de armata se bate cu ciobanul Becali. Bai labagiule noi platim taxe ca tara sa fie aparata nu ca trantori ca tine sa se lupte cu ciobanii pentru spaga.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920