A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/replicaonline_ro0de36d5c2d1bfa5eee034e23c41dd275f19412d9): Failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 177

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 137

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

Florin Vizan a devenit cel mai bogat director pe care l-a avut Portul Constanța! | replicaonline.ro
19.2° Constanța Vin., 7 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6145
19.2° Constanța Vineri, 7 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6145

Florin Vizan a devenit cel mai bogat director pe care l-a avut Portul Constanța!

Replica API 13 august 2022 6903

Mircea Marius Banias a preluat frâiele, în 2005 care a stat până-n 2007, urmând liberalul Constantin Matei, care a stat pe funcție până în 2009. Constantin Matei era, la acea vreme, unul dintre cei mai bogați politicieni din Constanța. Avea 5 terenuri și 6 clădiri și era acționar la 11 societăți, dar avea și 10 conturi bancare. Însă, chiar și așa, nu l-a detronat pe Florin Vizan.

Constantin Matei

A urmat democrat-liberalul Ioan Bălan, până-n 2011, urmat fiind de Aurelian Andrei Popa, care a stat până în 2012, mai exact un an de zile. La acea vreme, Popa avea două terenuri și un imobil. La Portul Constanța și-a făcut loc și Decebal Şerban, din 2012 până-n 2013, proprietarul a 11 terenuri. În perioada aprilie 2013- august 2013, Lucian Băluț a condus compania. La acea vreme, Băluț nu avea nici terenuri, și nici case. Valeriu Nicolae Ionescu, nici el cu o avere stufoasă, a fost la conducerea portului din 2013 până-n 2016. La 1 septembrie 2016 a venit Nicolae Tivilichi care a stat până-n ianuarie 2020. Și Tivilichi avea averea ”subțire”, un teren și două case. Gheorghe Stancă, proprietarul a unui teren și a două imobile, a fost și el director, scurt timp, fiind înlocuit de Florin Goidea, care se laudă în declarația de avere, printre alete,cu un teren și o casă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Revenind la schimbarea lui Florin Goidea din funcție, un om cu experiență și cu rezultate notabile, dacă ar fi să ne luăm după rezultatele financiare de anul trecut, nu știm pe ce criterii sau performanțe a fost ales noul director Florin Vizan. Care sunt mizele schimbării și cine va avea de câștigat vom afla curând!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

postaci de serviciu cu pensii speciale
0
0
Nu stiu ce zice lumea pe aici dar,...omul nu pare ok..Asa apare pe aci, eu nu-l cunosc..
1
0
Ginerele la electrica el la port. Misto asa
2
0
Contrabandist
1
0
Vizan Contrabanda !!!!!!
1
0
Florin Vizan - contrabandist cu alcool nefiscalizat si cu tigari fara timbru - partener Costica bucatarul ! Florine, iti plang de mila, la cum arati acum, nu cred ca mai prinzi 2024. !!!
0
0
Constanta, Portul, Romania are nevoie de oameni onesti , cinstiti,curajosi si inteligenti care sa isi puna calitatile in slujba binelui comun.
0
0
SINGURUL LUCRU P CARE LA FACUT OK SI CEL MAI I.PORTANT.RESTU PISAT.
0
0
cu tot respectul pentru tine..daca-mi dai voie sa fac ceva..in palaria ta si-n special in trabucul tau...poate sa te simti mai bine...si tu vei lua cu tine ..exact ce-a luat si...CEAUSESCU...DOAMNE..ajuta...asa sa fie...
1
0
Singura perfomanta a lui Goidea a fost cat de mult a furat fara sa se prinda ceilalti. Lasati declaratia de avere, cautati spagile in conturile parintilor lui, afaceristi la 80-90 ani
0
0
o vaca de muls, indiferent de ,,vacarul,, care sta pe scaunel la ugerul vaci. oricum porturile sunt praf si vor fi praf cu Goidea sau fara Goidea care si el la randu-i a avut interese trasate de pe Dimbovita
0
0
Numai in Romania asta defecta, bugetarii sunt la nivel de vedete ! Fi-mi-ar scarba!
0
0
Comaneascu si Vizan .....au dat iama la ciolan.
0
0
Se imparte intre partide, cine te reprezinta, vocea si talentul meu!!! Un raspuns excelent!!
0
0
puneti ma pe mine director la regia de drumuri si asa sunt p***t bata , fara scoala si analfabet
0
0
Frati Romani! Mediocritatea si prostia a luat peste tot conducerea in tara noastra. Chiar nu putem face nimic sa ii oprim pe p****i sa ne conduca?
1
0
Si uite asa,se duce de rapa si activitatea portului. Pacat ca a fost inlaturat un profesionist de exceptie pentru o ambitie politica!
1
0
Sa vezi schimbari la varful APC ului acum. Sa vezi cum noul director absolvent de Spiriu va demite directori absolventi de Spiru. Rasu plansu
0
0
Ce dezastru este in tara asta! A ajuns un personaj care a terminat Spiru Haret sa conduca Portul Constanta.
1
0
Stroie nu se mai satura de spagi ia luat lui Vizan un milion de eur ca sa-l puna la DRPD si APC,s-a tinut de promisiune da nu scapa de puscarie il asteapta Mazare si Nicusor sa faca dus impreuna cu colegii de celula
0
0
Dj ul de fisu cate kile de cocaina a mai adus in tara?
0
0
Au pus lupu paznic la oi. Jegu asta nu a furat destul de la Oil Terminal, acum o sa fure si tot portul. El si cu asociatii lui Costica de la Opera, fost ospatar, si sageata Iuli fost puscarias, in prezent dezvoltator imobiliar. Jeguri penale !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
2527913377
5/49
3640613019
joker
4052873610