REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Floyd Mayweather anunţă că revine în 2020, dar în UFC

Floyd Mayweather anunţă că revine în 2020, dar în UFC

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 435

Americanul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, şi-a anunţat, vineri, intenţia de a reveni în 2020, afirmând că vrea să organizeze "un eveniment spectaculos" cu UFC, informează cotidianul L'Equipe.

Fostul pugilist, în vârstă de 42 de ani, a publicat două mesaje pe contul său de Instagram. În primul mesaj se putea citi: "înapoi în 2020", iar în al doilea cel supranumit "Money", datorită averii colosale adunate din box, a postat o fotografie cu Dana White, preşedintele Ultimate Fighting Championship (UFC), însoţită de mesajul: "Lucrăm împreună cu Dana White pentru a prezenta lumii întregi un eveniment spectaculos în 2020".

Mayweather, de şase ori campion mondial la cinci categorii diferite şi neînvins în 50 de meciuri, s-a retras de mai multe ori, dar a revenit pentru câteva meciuri care i-au umplut conturile, precum cele cu Victor Ortiz, Miguel Cotto, Saul Alvarez sau Manny Pacquiao.

În 2017, Floyd a revenit contra luptătorului de arte marţiale Conor McGregor. După acea luptă, americanul a declarat că a pus capăt definitiv carierei de pugilist profesionist.

Mayweather este încă deschis unor meciuri demonstrative, aşa cum a făcut-o în ianuarie, când l-a demolat pe japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în mai puţin de trei minute.

Recent, Mayweather a anunţat că vremea lui în ring a trecut şi că se concentrează pe alte proiecte precum dezvoltarea lanţului său de săli de fitness şi box şi compania sa de promovare.

''Am primit oferte să revin în ring, dar sănătatea mea e mai presus. Boxul este un sport foarte, foarte brutal. În ultimii ani, mulţi boxeri au murit în ring. Trebuie să ştii când să te retragi. Am avut o carieră grozavă'', a declarat Mayweather, care a pus capăt speculaţiilor unui nou supermeci cu Manny Pacquiao sau Canelo Alvarez în 2020.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma nu inteleg,pentru mine cel mai bun inseamna cel mai bun la toate categoriile,daca cineva ii contesta suprematia sa vina sa se bata cu el,asta inseamna sa fii cel mai bun din lume.
0
0
@Escu - ma nene, e vorba de un clasament "pound-for-pound". Te faci ca nu intelegi sau chiar nu stii nimic despre sportul asta?
0
0
Din nou asta pe care uni "specialisti"il considera cel mai mare boxer din toate timpurile pentru ca la BOX nu este ca in alte sporturi unde cel mai bun nu refuza nici un adversar.Esti cel mai tare boxeur din lume, atunci fa un meci cu VITALI KLICIKO sau cu cel mai bun greu din Romania ma circarule.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218