REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Flutur: Cine a votat căderea guvernului să meargă până la capăt; provizoratul şi interimatul trebuie curmat

Flutur: Cine a votat căderea guvernului să meargă până la capăt; provizoratul şi interimatul trebuie curmat

Replica API 18 octombrie 2019 | 02:22 455

Gheorghe Flutur

Liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acei politicieni care au declanşat procedurile pentru moţiunea de cenzură şi au votat-o trebuie să ''ducă până la capăt'' acest demers, pentru ca ''provizoratul şi interimatul'' să înceteze.

''Cei care au votat să plece un guvern eu cred că trebuie să meargă până la capăt, să găsim o soluţie alternativă, că România trebuie guvernată. Provizoratul şi interimatul trebuie curmat. Toată lumea aşteaptă de la cei care au pornit demersul şi l-au semnat şi l-au votat să-l ducă până la capăt (...) Dacă cineva dintre ei, să zicem, s-ar răzgândi ar trebui, cred,să explice'', a spus Flutur.

În opinia liderului liberal sucevean, trebuie găsită ''o formulă rapidă'' de guvernare care să fundamenteze bugetul pentru anul viitor şi să deblocheze finanţările pentru proiectele derulate cu fonduri europene.

''Să se facă bugetul. Oamenii, firmele, agenţii, primăriile să-şi pregătească programul pe anul viitor (...) Aştept cu sufletul la gură să deblocăm de la Ministerul Fondurilor Europene POIM-ul, apă-canal pe judeţul Suceava, un proiect de 230 de milioane de euro pentru 14 localităţi'', a spus Flutur.

"E nevoie de stabilitate. Cred că Partidul Naţional Liberal e un partid responsabil, nu fuge de guvernare, îşi asumă (...) Nu când vrei tu guvernezi, ci când are nevoie România de tine. Asta-i o abordare serioasă, de partid responsabil", a mai subliniat Gheorghe Flutur. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curios e ca nu e anchetat pentru groapa de la mestecanis, am fost pe acolo si am vazut ca groapa sau locul pentu ca gunoiul s-a bagat sub pres pardon iarba, e incercuita si pazita mai ceva ca o unitate militara !!!
2
0
Fluturas ,ai realizat situ ceva deosebit , ai facut pe Mestecanis o groapa mare de gunoi, ai infectat pinza freatica , ai distrus partial frumusetea Bucovinei . Dar avere ai adunat si tu din salariul de bugetar.
3
0
Corect !---La distrugerea unui lucru sintem uniti dar sa construim ceva mai bun avem pretentii -_--oameni de nimic care nu se inteleg
1
3
du - te - n pula mea de bou ! chiar nu te-ai prins ca nimeni nu vrea eliminarea pensiilor speciale ? tu ramai un prost , sarac , prea prost pt acest secol .
4
0
sa-i spuna cineva pacaliciului asta ca cine a bagat motiunea trebuia sa aiba in calcul si are de facut daca aceasta se voteaza pentru ca e altceva decat sa tipi muie psd in piata victoriei si pe facebook. acum luati voi muie mai pnl-stilor
4
0
Are dreptate pedelistul asta. Cine a droit puterea sa faca bine sa inceapa munca. Adica vreau sa fiu sef dar pe raspunderea si munca altora? Nu ! Populatia a strigat ,,Muie PSD'' si cu ce s-a ales,cu niste pampleci dezorientati? La munca dragii nostri,aratati ca puteti mai mult decat ciuma rosie,doar de aia ati daramat guvernul,nu doar asa ,de chichi bambus !
5
0
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
4
1
Hai ba odata cu guvarnul ala!
1
0
DUTE SI VOPSESTE OILE PE RARAU ,,HOT PNLIST.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367