REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Flutur: PDL va depune moţiune pe tema situaţiei grave din industria laptelui

Flutur: PDL va depune moţiune pe tema situaţiei grave din industria laptelui

Replica API 1 aprilie 2013 | 00:00 165

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat că partidul va depune o moţiune pe tema situaţiei grave din industria laptelui, apreciind că se impun măsuri urgente de sprijinire a producătorilor afectaţi de scăderea vânzărilor şi pentru recâştigarea încrederii consumatorului. Flutur, fost ministru al Agriculturii, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că PDL a decis să depună o moţiune pe tema situaţiei grave din industria laptelui, în şedinţa de luni a conducerii partidului urmând să fie stabilite detaliile privind acest demers.

"Cauza principală a situaţiei din industria laptelui este refuzul asumării responsabilităţilor de către USL. Dacă pentru diverse posturi de conducere sau pentru controlul unor sectoare economice se duce o bătălie dură în USL, de responsabilităţile pentru problemele grave fuge toată lumea", a spus Flutur.

El consideră că "incompetenţa" USL loveşte grav cetăţeanul "în calitatea lui de consumator de alimente".

Liderul PDL a acuzat Guvernul Ponta că a adus industria laptelui în pragul falimentului prin "gestionarea timidă şi târzie" a scandalului şi prin tentativele de muşamalizare a responsabilităţilor din sistemul sanitar-veterinar.

"Guvernul nu a făcut niciun efort pentru a recâştiga încrederea consumatorului şi nu a venit nici cu măsuri de sprijinire a producătorilor loviţi de scăderea vânzărilor", a mai declarat Flutur.

El consideră că USL nu e doar incapabilă să stimuleze dezvoltarea agriculturii, dar nu reuşeşte nici s-o susţină pe cea care deja există.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102