REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOCAR de coronavirus pe litoral: 10 din cei 17 tineri din Vaslui, care plecaseră la mare, au coronavirus

FOCAR de coronavirus pe litoral: 10 din cei 17 tineri din Vaslui, care plecaseră la mare, au coronavirus

Replica API 7 august 2020 | 16:53 2294

17 tineri din Vaslui au plecat la mare fără a mai aștepta rezultatele testelor pentru coronavirus. După ce au venit rezultatele s-a constatat că 10 din cei 17 tineri au Covid-19, asta după ce au stat la mare câteva zile și au intrat în contact cu sute de oameni.

Autoritățile sunt în continuare în alertă iar anchetele continuă în ambele județe. Atât în Vaslui, acolo unde fata s-a infectat în urma petrecerii de la majorat, la care a participat alături de alți 39 de adolescenți, dar și la Constanța, unde atât ea, cât și contacții ei, s-au distrat fără să știe rezultatul testului COVID, informează Antena 3.

Vă reamintim că una dintre fete efectuase testul COVID-19 şi nu a mai avut răbdare să aștepte testul. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, la Costineşti, tinerii s-au cazat la vile şi la pensiuni particulare, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ideal ar fi daca s-ar putea amplasarea unui spital mobil ptr coronavirus la intrarea in penitenciar, ca acesti neispraviti iresponsabili, sa fie transferati direct in penitenciar
1
0
in acte ii baga ca au avut ,ea si familiile lor un banut.
0
1
ti-ai dreacu ce repede v-ati facut constanteni dupa ce ati trcut dunarea dar va duceti loazele la faculate la bucuresti sau la spitale tot acolo ca la constanta va pute!!!
2
0
Azi dimineata abia am ajuns la serviciu din cauza masinilor cu Br Tl Bc B Gj Gl. Sa va dau cu marea in freza de melteni Ne invadati si ne contaminati meltenilor. Mai spalati va dar nu in Marea Neagra. La voi acasa cu muuuult sapun
2
0
Litoralul inchis un an
3
3
Ai dreptate si eu am spus asta mereu dar tot mereu a facut si HORECA presiuni la guvern pentru ca sa le aprobe deschiderea Restaueantelor,acum au venit cu motivul incredibil ca"daca se deschid restaurantele nu se mai ingramadesc atat de multi oameni la terase",deci idioti au recunoscut ca patroni teraselor nu respecta legea dar rezolvarea problemei nu ar fi inchiderea teraselor pt.ca nu respecta legea ci deschiderea restaurantelor. Adica ia mai dati-l dracu de COVID ma,important este ca noua sa ne mearga afacerile pt.ca mai este doar o luna si sezonul s-a terminat.
5
2
Ar trebui amintit si faptul ca ambii parinti ai adolescentei sunt cadre medicale, chiar ei au cerut ca aceasta sa faca test covid pentru ca avea simptome specifice. Si, cu toate astea, i-au permis sa mearga la petrecere si in vacanta. Daca erau muncitori pe santier intelegeam, dar in cazul asta parintii nu au nicio scuza si ar trebui sa raspunda !
9
1
.... au venit sa faca majoratul uneia dintre ele si evident sa se imbete si sa suga pwli pe Litoral ! Baaaaa ..... interziceti accesul bucurestenilor jegosi si moldovenilor betivani pe Litoral ca ne umplu de Coronavirus !!!!
18
4
in alerta insinte sa faciliteze sa apara aceasta situatie....cred ca nu ar fi suferit nimeni daca macar o vara litoralul ar fi fost inchis....sau suferinta ar fi fost mult mai usoara.....sau nu cum au spus medicii...ne vom putea distra, bronza,etc,etc si vara urmatoare...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367