REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FOCAR DE INFECŢIE pe malul lacului Tăbăcărie. Autorităţile au făcut curăţenie!

FOCAR DE INFECŢIE pe malul lacului Tăbăcărie. Autorităţile au făcut curăţenie!

Replica API 1 mai 2018 | 00:00 401

Plimbările prin parcul Tăbăcărie ar trebui să fie sursă de relaxare, de verdeaţă şi aer curat. În realitate, constănţenii reclamă în repetate rânduri că, pe mai multe porţiuni, malul lacului Tăbăcărie a fost transformat în gropi de gunoi de cei certaţi cu bunul simţ.

La sfârşitul săptămânii trecute, angajaţii Primăriei Constanţa împreună cu cei ai firmei de salubrizare au curăţat malul lacului Tăbăcărie, în cadrul Campaniei „Curăţăm Constanţa noastră”. După cum se poate observa din fotografiile făcute publice de autorităţi, în timp ce malul lacului este focar de infecţie, coşurile de gunoi din apropiere sunt goale!

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este de salutat actiunea asta, dar curatenia trebuie sa fie rutina, nu cand urla toata constanta! Si campanii de curatenie lafel, trebuiesc organizate de autoritati! De ex. Ceausescu ne scotea la munci patriotice, doar pe a putea simti pe pielea noastra cum este sa ai si obligatii, nu numai drepturi... si nu ne cadeau mainile! Ba, eram mandrii de ce lasam in urma noastra, si sa nu spun ca era si o distractie pe cinste, noi copii fiind. Sunt mii de elevi si studenti vai mama lor de inculti, posesori de conturi de FB, care ar putea sa invete putina cultura civica din asa activitati.
2
0
faceti blocuri in parc ! apoi secati lacul
2
0
ni se prezinta ca un fapt deosebit curatenia facuta de firma de mafioti hoti polaris. ASTA e datoria voastra r-ati ai dracu de banditi !!!
7
0
Pun pariu ca nu senatorul Tit-Liviu Brailoiu a sesizat. Asta e senator de Constanta, dar nu face absolut nimic pentru oras, ca sa nu spunem de judet. Si-a platit locul in Parlament, scopul final fiind acela de a avea si mai multi bani dupa 4 ani de mandat. Da, si vrea sa fie primar in Constanta.
3
0
era cazul ca cineva sa se sesizeze sa adune resturile, angajatii de la curatenie doar periau iarba dar nu se atingeau de mizerii, la munca cu voi
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614