REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FOCAR de INFECŢIE sub PODUL de la CORA BRĂTIANU

FOCAR de INFECŢIE sub PODUL de la CORA BRĂTIANU

Replica API 7 ianuarie 2021 | 17:30 2022

Zona de sub podul de pe Brătianu a fost transformată în groapă de gunoi și spațiu de depozitare a molozului. Cei care sunt nevoiți să tranziteze locaţia sunt nevoiți să privească cu dezamăgire peisajul trist și asta din cauza nepăsării oamenilor care consideră că strada este ghena de gunoi.

Toată lumea are pretenții de la cei care ne conduc la nivel local să fie corecți și să să se așeze doar în slujba cetățeanului. Numai că, în cele mai mult situații, mulți dintre aceștia văd mai degrabă ce face ,,capra vecinului”, însă nu-și văd lungul nasului și ceea ce efecte produc acțiunile lor. Cu alte cuvinte, au pretenții de la alții, dar ei dau dovadă de lipsa bului simț.

Imaginile au fost surprinse sub podul de butelii de la Cora Brătianu. Zona s-a transformat în groapă de gunoi, sacoşi de plastic, peturi de bere, cutii de suc, resturi de mâncare, cartoane de ţigări... o adevarata bombă ecologică.

Se fac cereri către Primărie, dar ei aruncă la voia întâmplării

De o bună perioadă de timp i se tot cere primarului orașului Constanța, Vergil Chițac, să asigure curățenia în oraş, dar mulţi nu o respectă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect nea Ioane.dar e vinovata primaria ca foarte multi semeni de-ai nostri sunt certati cu civilizatia si bunul simt, aruncand gunoiul pe unde apuca? Apoi cerem sa faca curatenie primaria, dar pe banii cui?
1
1
Buna seara! Toti cei care aveti pretentii, dati dovada de simt civic si atunci cand vedeti pe cineva care arunca gunoiul acolo, sunati la112 si raportati situatia politiei. Acolo s-a facut curat sub pod inainte de craciun. O alta masura pe care as propune-o primariei sa oblige Polaris sa instaleze containere la capatul fiecarei strazi inspre calea ferata de deseuri menajere si altele pentru moluzul din constructii, poate asa acesti cetateni nu mai arunca gunoiul langa calea ferata, desi au pubele la fiecare casa si saci pentru colectare selectiva asigurati de Polaris.
0
1
Ma primarilor,toti indiferent de partide spuneati ca aveti nevoie mai ales de critici din partea alegatorilor pentru ca unele dintre ele pot fi constructive si acum cand le adresati oamenilor pe care ii conduceti cate un gand frumos de anul nou sau cu alte ocazii nu vreti sa auziti ce raspuns va da alegatori care v-au pus in scaun la urarile voastre;dece va este frica de vocea celor care v-au dat puterea ma primarilor?.
2
1
ce fac ??? Chitace da-i afara pe derbedeii hoti martin !!!
2
1
O sa iasa public cineva de la Primarie si o sa zica , ca zona nu este in administrarea lor ci a nu stiu care minister..Transporturi , Economiei..plm
0
0
Iar? Pai sa-i lase in mizerie cu sobolanii pe locatarii de acolo, daca nu se invata minte!
0
0
Ce va mirati asa nu vedeti ca orasul este cel mai mizerabil din tara.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614