REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FOCARE de INFECŢIE pe Valea Portului, din cauza nomazilor

FOCARE de INFECŢIE pe Valea Portului, din cauza nomazilor

Replica API 7 iunie 2020 | 22:05 4045

Polițiștii locali și cei din cadrul Secțiilor 3, 4 și 5 au descins la primele ore ale dimineții pe Valea Portului - zona Poarta 5 și prelungirea Traian.

În cadrul acțiunii privind depistarea celor care au improvizat adăposturi pe raza municipiului Constanța au fost descoperite 21 de persoane: 10 adulți și 11 minori, aceștia fiind conduși la Secția 5 Poliție Constanța.

În urma legitimării s-a stabilit ca din totalul de 21 de persoane, una are domiciliul în localitatea Băneasa, 2 în localitatea Adamclisi și 18 în Cobadin, informează primăria Constanța.

„Urmează efectuarea anchetelor sociale de către inspectori ai DGAS Constanța și ai DGASPC Constanța, sancționarea și predarea lor către reprezentanții primăriilor unde își au domiciliul.

Compania de salubritate desfășoară acțiuni de igienizare în cele două zone. Astfel de acțiuni vor mai avea loc și în zilele următoare“, au spus reprezentanții primăriei.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psd...psd...psd...au distrus si jefuit orasul si tara si inca sunt in libertate
3
0
Un oras condus de imbecili ..tiganii fac mizeri si altcineva le face curatenie de fiecare data ..in china de ex. erau pusi sa manance acest gunoi la propriu ..
1
1
ar trebui sterilizati si tinuti in ghetouri
6
0
Hoardele de rromi dau navala in Constanta. Este clar ca a inceput sezonul estival. Inmultiti-va fara numar parazitilor, noi o sa va ducem in spate.
3
0
Un singur cuvant: napalm.
8
0
Administratia Portuara impreuna cu Primaria trebuie sa securizeze in primul rand gardul poarta 5-poarta 6,unde ar trebui sa patruleze firme de paza;de asemenea,sa desfiinteze gradinile de langa gard,unde sunt multe constructii ilegale tolerate de autoritati de ani de zile;aici,iarna se face focul cu diverse materiale din port traverse de cale ferata,cauciucuri care fac atmosfera irespirabila ,la care se adauga si poluarea cu praf de minereuri si cereale de la Comvex ,Socep,ADM,Chimpex;gardul Adm.Portuare este rupt in multe locuri de ani de zi si totii directorii nu au facut niciodata nimic.
8
0
primar de 2 bani, a facut din oras turistic un oras plin de tigani si pensionari asistati sociali, pomanagii cu mana intinsa la banii orasului in schimbul votului ! asta e psd, un partid anti evolutie, anti educatie !
21
0
puneti ba prijarua pesedista tiganimea la munca!amenzi si plata prin munca fortara!e de lucru in agricultura,plantat pomi,varuit pomi,vopsit poduri,curatat sosele,etc
15
0
Ca de obicei nimeni nu face nimic pana cand oamenii, rasistilor, nu ajung sa traiasca asa. Patronii var numai oameni cu experienta, cu jdemii de diplome pentru un loc de munca ca 'lucrator comercial' la cine stie ce taraba. Posturile pentru bugetari sunt ocupate de copiii, nepotii, cumnatii, curvele si pidosnicii din partide . O dunatura de lichele.
4
10
Faceti ceva cu Valea Plangerii, mereu dau foc la cauciucuri si se produc incendii de vegetatie. Faceti un plan , un parc , o promenada civilizata din ecest focar de infectie . Este zona impadurita reabilitati-o.
19
0
La munca fortata cu ei, sa sape santuri, sa mature ! Daca nu vor , sa-i trimita de unde au venit. Fagadau trebuie sa fie dur cu leprele astea, trebuie ca orasul sa scape de tiganime. Ce atata integrare sociala, drepturi , ajutoare de tot felul!? Nu ati inteles inca, astia nu vor decat sa fure, sa talhareasca si sa cerseasca. Cand sunt prinsi in fapt, se dau cu curul de asfalt, tipa, zbiara, ca-i omoara politia, ca romanii sunt rai cu ei... Asa , si ce daca? Teatru ieftin care mai prinde totusi la cate un idiot. Cui nu-i place, sa-i ia acasa. Pt restul, munca sau ghetoul, in camp nu la HC.
22
0
Astia sunt imuni la koronaviruss. N-au treaba cu ordonantele militare si regulile pandemiei. De la ei putem recolta anticorpi.
6
4
aruncatorul de flacari sau cateva bobite cu naplam si faceti curatenie exemplara
16
0
Facut lagar cu ei, legati cu bolovan de gat si la sapat al doilea canal. Mortii mami lor de rapanosi
12
0
la fieare si aruncati in gropi comune peste care se toarna var!
16
1
Sunt ciori parazite care vin in oras sa traiasca din furaciuni, fier vechi, peturi si talharii. Nu stiu sa faca nimic si nici la maturat nu sunt buni.
31
1
Nu sunt nomazi. Sunt romani de etnie romanes
11
13
Ce inseamna "nomazi" ??? Tigani imputiti e mult mai corect
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920