REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOCURI DE ARMĂ ÎN PARCAREA UNUI CLUB DIN MAMAIA!

FOCURI DE ARMĂ ÎN PARCAREA UNUI CLUB DIN MAMAIA!

Replica API 16 august 2019 | 01:07 3563

Agitație, vineri dimineață, în stațiunea Mamaia! S-au tras focuri de armă, potrivit primelor informații, iar oamenii legii au declanșat cercetările.

Este vorba despre un conflict iscat între mai mulți indivizi și bodyguarzii clubului Ego. Scandalul a avut loc în parcarea clubului. La un moment dat, unul dintre indivizi a scos o armă neletală și a tras un foc în plan vertical. Apoi a urcat în mașină cu prietenii lui și a fugit, lăsând însă un amic în urmă, pe care l-a și lovit ușor cu autoturismul, din greșeală.

Indivizii au fost prinși rapid de Poliție! Bărbatul care a tras cu arma fugise spre Năvodari, iar în momentul de față este audiat.

Update: Ce spun oamenii legii

O patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis,vineri, 16 august, în jurul orei 6.20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.

Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală.

Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gabi Liutic chiar a fost un smardoi la viata lui dar deja este depasit pt ca are o varsta eu il respect dar nu mai face fata pt ca vin degeneratii astia din urma care nu au de pe ce bea apa si dau cu cutitu pentru ca au capetele mari de moldoveni sau tigani si creierele foarte mici! in schimb claudiu hanna montana nici macar nu e un fost smardoi e doar un retardat mintal care nu stie sa lege doua cuvinte si nici cu pumnul nu stie sa dea deci e doar mascarici obosit care va face dragoste la parnaie cu ciorile lui din braila cat de curand
9
2
Ma fute lutic cand ma prinde ... a zis ca pune si blana aia pe mine care tot o port ca un sarac ce sunt ,incaltat cu all stars in picioare !si umblu cu gean care se da cu placa de par ca pizdele
8
1
Legi aspre .
1
2
Cum dracu tragi cu pistolul si tot tu fugi!!! Sa imi bag pl, da tare prost mai esti bre!!
10
0
Si bekir si montana sunt vai pula lor saracii,abia isi cara basinile ,montanaaaaaaaaa sa faci plata in mortii tai la baieti in germania ca data viitoare nu te mai baga in spital
7
1
Bechir esti manechin din arici pogonici
6
1
Sa l pupi in c.. pe Adi, invata dracu sa scrii bine in machidoneste, cipan imputit, ca ne am saturat de voi, tarani expirati, v ati inmultit ca iepurii, n ai loc sa tragi o palma de cipani.
9
4
montana fata in fata esti un las, cazi dintr-un pumn ca gainile
6
0
ciorile de la ko security ce ati facuf iar vau penetrat baieti?
6
1
Claudiu Montana .. iar tragi cu pistolul prin cluburi , nu te lasi pana nu te penetrez in anus si sa-ti bag pistolul in anus .. pun eu mana pe tine
9
3
A tras cu capse ...
1
3
Iaram America si aclo plimbai cainii al altora ,la New York iaram ,dapoia vdzim tu Conneticut si minduiam ca nimic nu iara ca la noi tu Constanta,dziseram sa adaram niheama evaziune cu Lizeta ca il va multu pi Adi pacat ca Adi va tututzi ficiorlii si picea nu o imtreashti dip
7
13
Sector interzis va da nea Miciu
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367