REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Focuri de armă la Mihail Kogălniceanu: un individ a fost blocat de poliţişti în trafic

Focuri de armă la Mihail Kogălniceanu: un individ a fost blocat de poliţişti în trafic

Replica API 20 ianuarie 2015 | 22:38 210

Declaraţii mincinoase

Declaraţii mincinoase

Un individ din Mihail Kogălniceanu a fost observat de oamenii legii conducând haotic prin localitate. Aceştia l-au somat să se oprească însă, cum nu a dat importanţă semnalelor poliţiştilor, aceştia s-au luat după autoturism. A avut loc o urmărire ca-n filme, în cele din urmă reuşind să blocheze autoturismul în trafic în apropiere de locuinţa suspectului, totul petrecându-se în noaptea de 16 spre 17 ianuarie anul curent. Cum alte persoane au intervenit şi au folosit un comportament agresiv, oamenii legii au apelat la armele din dotare.

Un poliţist din Mihail Kogălniceanu, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu împreună cu un lucrător de la Poliţia locală, cu un autoturism de la Poliţia Locală, la data de 17 ianuarie a.c., ora 1.30, a efectuat semnal regulamentar pentru a opri un autoturism în trafic. Întrucât nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea sa. Conducătorul auto, în vârstă de 27 ani, Elvis Maciu, a fost imobilizat de către poliţişti în dreptul locuinţei acestuia, unde, mai multe persoane au manifestat un comportament violent faţă de oamenii legii. Pentru aplanarea situaţiei s-a folosit armamentul din dotare în plan vertical. Nu s-au înregistrat victime, toţi participanţii fiind conduşi la sediul Poliţiei Mihail Kogălniceanu pentru continuarea cercetărilor. La scurt timp, Tudor Zăgureanu a încercat să ia toată vina asupra sa în încercarea de a-şi salva “amicul” care nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Individul a încercat să-i convingă pe anchetatori că el se afla la volan. În cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă două persoane, conducătorul auto pentru conducere fără permis, respectiv pasagerul din dreapta faţă pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Elvis Maciu s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în timp ce Zăgureanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Menţionăm că Elvis Maciu a mai fost implicat în răfuielile dintre persoanele de etnie romă din Mihail Kogălniceanu. Spre exemplu, în anul 2007, acesta a fost agresat în plină stradă de mai multe persoane. În încercarea de a se salva, a fugit în casa părintească, situată pe strada Moldova din Mihail Kogălniceanu. Agresorii, înarmaţi cu cazmale, s-au luat după el şi au năvălit în curte, acolo unde au provocat distrugeri. Din câte se pare, la mijloc era vorba de o datorie mai veche.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218